Arama sonuçları: *

1. Ömer Murat KARACA

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Bize de 1gbps veririz dediler de gerek duymadım o da 260TL idi ben bağlatırken. VDLS ile 80mbps sunuyorlardı max, Fiber ile 1000mbps'miş
  2. Ömer Murat KARACA

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

3 sene Türknet rezilliğimden sonra Süperonline'a geçince anladım düzgün bir firmanın önemini. En azından bir arıza-sorun yaşandığında arayacak bir muhattabım var, saçma sapan sözleşme muhabbetleri olmadığından iptal olma durumu yok. Fiyata gelirsek; Türknet 300'lere çıktığı dönem...
  3. Ömer Murat KARACA

Kampanyalı Tarife Önerisi

Hocam aylık 60-65GB internet kullanıyorum, o paketler yetersiz gelir. Ayrıca Teknosacell zaten Türk telekom sayıldığı için numara taşıma vb. işlem yapamazsınız sadece yeni numara alabilirsiniz dediler, aylık +70-75TL giriyor yeni hatla. Kısacası Türk Telekom olmaz maalesef
  4. Ömer Murat KARACA

Dün gittim abi, bitti dediler
  5. Ömer Murat KARACA

2 senedir Teknosacell kullanıyorum, taahhütüm 31 Mart'ta bitti. En az 50-60GB aralığında internet bulunduran en uygun tarife veya sizlerin önerisi hangisi? Gözüme çarpan en F/P tarife Türkcell Platinum 50GB + 50GB Sosyal medya 580TL paketi.
  6. Ömer Murat KARACA

Türk Telekom Selfy Nasıldır

Bu tarifede prime olma durumu yok. Direk 30GB + sınırsız sosyal medya olarak taahhüt veriyorlarmış
  7. Ömer Murat KARACA

Onu görüştüm, sıkıntı yok sim değişikliği ile geçiş yapmış olursunuz dedi TT müşteri hizmetleri
  8. Ömer Murat KARACA

12 ay imza attıktan sonra böyle bir şeyi yapamazlar diye biliyorum. Yapıyorlarsa harbi saçmalık :(
  9. Ömer Murat KARACA

Şuan aktif olarak Teknosacell kullanıyorum. 300TL'ye 45GB, 2500dk 1000 sms teklif ettiler ancak 45GB yetmediği için kabul etmedim. Selfy'de 30GB + Sınırsız sosyal medya, 1000dk 250sms 325TL. İnternetim Youtube ve Facede bittiği için 45GB yetmiyor, bu ikisi sınırsız olacağından 30GB rahatlıkla...
  10. Ömer Murat KARACA

Uygun Fiyatlı Tarife Önerisi

Merhaba, aktif olarak Teknosacell kullanıyorum ve tarifem mart 2024'te bitiyor. Şuanda 40GB 100TL ödüyorum ancak şuanki 40gb yetmediği için 160tl'ye ek 30GB paket alarak 260tl'ye 70gb kullanmaktayım. Yeni bir teklif sundular; 45GB, yeterinde dk-sms 146TL. Teklif cazip ancak 45GB yetmeyeceğinden...
Top Bottom