Arama sonuçları: *

1. Ş

Discorda Vpn'siz girebiliyorum

Türknetmi kullanıyosun
  2. Ş

Discorda Vpn'siz girebiliyorum

Nasıl bir ayar yaptım bilmiyorum ama benim modeme bağlanan herkes vpn siz discorda girebiliyor. Arkadşımada aynı ayarı yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi ?
  3. Ş

Telefonum wifi 6 hızında çalışıyor mu ?

Köprü modunu nasıl açıcam. Ben bağladım kendi köprü moduna ayarlanmamış mıdır. İlla manuel ayar mı yapmam lazım
  4. Ş

Ucuz işimi görecek tavsiye ettiğiniz var mı ?
  5. Ş

Evimde 10 yıllık modem var wifi3 destekliyor. Wifi 6 destekleyen router aldım kablo ile modeme bağladım. Telefonum wifi 6 destekliyor. Telefonuö Wifi 6 hızındamı çalışıyor yoksa modem wifi 3 diye wifi 3 olarakmı çalışıyor. Sonuçta wifi6 destekleyen routere wifi ile bağlantı kuruyorum...
  6. Ş

Marcusys Mr80x nasıl resetlenir ?

Arkasında bi tane tuş var ona uzun mu basmam gerekiyor. Yoksa gizli bir yerde kürdan girecek kadar bir yer mi var ? Nasıl resetlicem ?
  7. Ş

Router montajında hata veriyor

Mercusys mr80x router aldım. Montaj yaparken bu adımda takıldım . Ne yapmalıyım ?
  8. Ş

Zyxel modemden routere geçmek istiyorum

https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/143631-853790/zyxel-3312-b10b_mercusys-mr80x/farklari/ Linkteki modemin yanına Mr80x routerini alcam. Artıları ve eksileri nelerdir ?
  9. Ş

Modem yerine Router önerisi

Anladım. Öyle yapayım. Sipariş vericem birazdan
  10. Ş

Anladım. Aklımda kalan tek şey. Benim modemim 8 yıllık onun için ucuz bi modem alsam iyi olmazmı. Eski çünkü. İçim rahat değil.
  11. Ş

Biliyom ya. Keşke alt yapı olsa.
  12. Ş

Anladım. Alayım o zaman bunu. Peki router değilde sadece modem alsam wifi 6 destekli. Öyle nasıl olur.
  13. Ş

Fiber değil alt yapım vdsl
  14. Ş

Bunu alırım ucuzmuş zaten. Peki Bunu alırsam eski modemimle veraber mi kullanıcam yoksa tek bunumu kullanıcam.
  15. Ş

W9970 benim modemin modelimi diye soruyosan bilmiyorum. Ben sadece wifi 6 destekli bir modeme veya routera geçmek istiyorum . Telefonum daha iyi çeksin diye. Ama modemin yanına extra router mi alıcam yoksa routeri tek alıp modemi çöpemi atıcam onu bilmiyorum.
  16. Ş

Gpon alt yapısının ne oldugunu bilsem keşke :)
  17. Ş

Bende 8 yıl önceki modem var. Zyxel. Onların verdiği. Bende 2.4 ve 5ggz diye bie şey yok dimi. Eğer yoksa misafirliğe falan gittiğimde bazılarında 2 seçenek sunuyor böyle bunun mantığı nedir ?
  18. Ş

Köprü derken ikisini aynı andamı kullanmam gerekiyor. Ben öyle bir şey istemiyorum. Bendeki 8 yıllık modemi çöpe atıp sadece router kullanmak istiyorum
  19. Ş

Önerdiklerin wifi 6 dimi ? 100mbs geçmiceğim için fazla hız destekleyen bir şey almama gerek yok.
Top Bottom