Arama sonuçları: *

1. G

Turkcell İlk 2 Ay Ücretsiz Ev İnterneti

arkadaşlar selamlar binamıza yaklaşık 7 ay önce turkcell tarafından fiber altyapı yapılmıştı tahüdüm bitmediği için geçiş sağlayamamıştım. Şimdi başvurmak için baktığımda bu ibareyi görüyorum (ekteki fotoğraf). Bu olay doğru mudur?
  2. G

Superonline Cayma bedeli karşılıyor mu?

dediğim gibi zaten hocam 24 ay olursa taahhüt o fiyatta ama 12 aysa yazıyor. Altyapınızın durumuna göre 1000mbps ya da 1000mbpsye yakın hızı verecektir.
  3. G

bence mantıklı hocam ama sanırsam o paket 24aylık olursa ilk 12 ay 420 sonraki 460 diye biliyorum
  4. G

İyi hoş güzelde taahhüt karşılanıyor mu? Karşılanıyorsa seve seve.
  5. G

sanmıyorum hocam internette de 12 ay sözüne diyor.
  6. G

Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Superonline bölge sorumlusu kapıya gelerek 200mbps 260 lira dedi ve 750 liraya kadar taahhüt karşıladıklarını söyledi. İnternette bazı sitelerde bunun yalan olduğunu söyleyenler var. Sizde eğer Superonline'a geçiş yaptıysanız acaba beni aydınlatabilir misiniz?
  7. G

VDSL' den fibere geçiş

Teşekkür ederim iyi forumlar <3
  8. G

VDSL' den fibere geçiş

Merhabalar. Şuanda vodafone 50 mbps vdsl kullanıyorum. Binama fiber altyapı geldi. Fibere geçmek için vdsli iptal ettirmem gerekir mi?
  9. G

Arkadaşlar 74 MBPS Destekleyen VDSL Alt yapıya hangi sağlayıcıyı önerirsiniz?

Vodafone 50mbps kullanıyorum öneririm.
  10. G

Altyapı aktivasyonunu

Merhabalar. Geçenlerde apartmanıma Superonline fiber altyapısı konuldu ve altyapıyı Vodafone üstünden kullanabileceğimi söylediler. Altyapı Superonline sitesinde açık gözüküyor. Fakat biz Vodafone'u aradığımız zaman altyapı gözükmüyor. Acaba altyapı kaç güne açılır geçmişi olan varsa yazarsanız...
Geri