Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Öneri BIMcell Şu An En F/P Operatör Olabilir

Beni durduk yere arayip zam gelecek 2yil taahhüte sabit fiyat teklif ettiler
  2. AfniSoDeadly

Öneri BIMcell Şu An En F/P Operatör Olabilir

40gb internet 3000dk konusma 250sms 190tl vodafone ;)
  3. AfniSoDeadly

Comnet İSS Gerçekleri

İki evimize de netspeed baglattim ilk evde iki kez kesinti oldu birinde müşteri hizmetlerini aradım firmware yuklendigini soyledi ve yarim saat icinde baglanti geldi digeri 1 saat kadar sürdü ve bir daha olmadi İkinci evde de 1 defa yine 1 saat kadar kesildi ve tekrar olmadi ve bu kesintiler...
  4. AfniSoDeadly

Yardım Hangi İSS yi seçmeliyim?

Bir ara kendi sistemlerini guncellediler 30-45dk arasi bi kesinti oldu onun disinda bir problem yasamadim hizi da gayet iyi fiyatları da uygun diye dusunuyorum belki daha ucuzu vardir ama digerlerini bilmiyorum 1667309482 Altyapı turk telekomun yine bi problem yasadiginda comnet ariza kaydi...
  5. AfniSoDeadly

Yardım Netspeed internet ve musteri hizmetleri rezilliği

Turk Telekomdan netspeede gectik sanırım 2. Ay olucak indirme hizi bazen 4mb yerine 2mba düşüyor o sorun abartilacak bir sey degil ama 1 haftadir gece saatlerinde dsl internet isigi yandığı halde internet araliklarla kesiliyordu bugun 1, 1.30 saat önce internet. Işığı yandigi halde internet...
  6. AfniSoDeadly

Comnet mi ? Gibir net mi ?

Netspeed best hocam
  7. AfniSoDeadly

35MB dowload 5MB upload 140TL iyi mi?

Netspeed 100mbpsye kadar 100tlye veriyor vdsl veya fiberiniz varsa bize 140 liraya 24mbps teklif ettiler netspeede gectik 57mbps destekliyor altyapi 57mbps aliyorum 1653503364 Diger saglayicilarda tt altyapisini kullaniyor ama fiyat performans odakli calisiyorlar
  8. AfniSoDeadly

Öneri hangi sağlayıcıya geçmeli

vdsl 55.9mbps veriyor yani 100tllik paketi almamız gerekiyor yarın geçmek için ne yapmam gerekiyor
  9. AfniSoDeadly

Öneri hangi sağlayıcıya geçmeli

türk telekom taahhütümüz bitiyor alt yapı maks 50 mbps destekliyor türk telekomun teklifi 24mbps 140tl biz de zaten türk net e geçmeyi düşünüyorduk türk net 140tlye 100mbpsye kadar veriyor ne yapmalı sizce türk telekomda çok fazla ping yükselmesi lag vs yaşıyorum
  10. AfniSoDeadly

Öneri Wifi da 2.4ghz mi 5ghz mi

Laptopa ve telefonlara maks 5 5.5 metre uzakta
  11. AfniSoDeadly

Öneri Wifi da 2.4ghz mi 5ghz mi

Annem yeni eve tasindi az önce baglattik interneti t telekom fiber altyapi var 35mbps paket Wifi da 2.4 ve 5 ghz var ben 2.4 daha iyi diye duymuştum bilen biri varsa anlatabilir mi
  12. AfniSoDeadly

speedtest de hızım 47 gözüküyor ama 2mb/sn ile indiriyor

epic gameste indirme sınırı var sanırım ayarlardan kapatılabiliyor olması gerek 1638730911 fare ile gösterdiğim yerde
  13. AfniSoDeadly

Nereden nereye geldik

Bizene
  14. AfniSoDeadly

Sonunda köy internetim hızlandı.

Ben garip bir şekilde internet hizimi 3 4 katı arttirdim wifi alici usb kullaniyordum ve 480p video da kasiyordu söktüm bunu kabloyu yarisindan kestim ve uzun bi psu kablosunu antene bagladim kart uzerinden kendi kablosunu söküp psu kablosunu lehimledim kabloya demir telli defterin telini sardim...
  15. AfniSoDeadly

Öneri Turktelekom dan vodafone a gecmekte yanlislik mi yaptim

Gereksiz pahali geliyor turkcell de turktelekom gibi fazla kullanmadigim halde internet akip gitmiyorsa dusunebilirim aslinda
  16. AfniSoDeadly

Öneri Turktelekom dan vodafone a gecmekte yanlislik mi yaptim

Arkadaslar mobil veri berbat yavas çalışıyordu ve internet su gibi akıp gidiyordu eskiden 8gb i bitiremiyordum simdi 12gb 2 hafta gidiyor ayni şekilde kullandığım halde bugün vodafonea numarami tasidim izmir aliaga da oturuyorum sizce iyi mi yaptim kotu mu
  17. AfniSoDeadly

Babam benden habersiz türk telekom 16mbps ev internetine 2 yıl taahhüt yaptırmış

Bazi internet firmalari badka bir firmadan geciyorsa iz cayma bedelinizi oduyor
  18. AfniSoDeadly

Türk Telekom Bizimle Dalga Geçiyor.

Arap telekom*
Top Bottom