Arama sonuçları: *

1. Ahmet3718

TURKNET VADETTİĞİ HIZI VERİR Mİ ?

Ben aylardır kullanıyorum hiçbir sorunum yok memnunum. Çankırıda sitemde altyapıda 100mbps destekliyor demişlerdi o zaman 245 mi 275 mi uygun bir fiyata aldım, modem ayarlarından masaüstü bilgisayarımı en yüksek önceliği verdim ve kablolu bağlı speedtest sitesinde 92 indirme 19 yükleme hızına...
  2. Ahmet3718

İnternet Operatörü önerisi

ben de türknet 100mbps paketini almıştım aylar önce 270 idi şuan 240 a bayağı iyi bir de son zamanlarda yeni birkaç iss ismi görüyorum gıbırnet bide 1 2 tane daha vardı iyi midir nedir onu bilmiyorum ama.
  3. Ahmet3718

Ailemi Ev interneti için nasıl ikna edebilirim?

sadece üniversiteye çalışıp üniversiteye girmekle işin biteceğini sanıyorlarsa zaten sorun büyük demek. girsen okusan zaten sadece diploma işte çok bir şey kazanmıyorsun illa bi iş bir planın olması gerekiyor. 1720724016 hakkında hayırlısı olsun kolaylıklar gelsin inşallah
  4. Ahmet3718

evet düşününce yapılabilir gibi ama 2. ihtimalde evden ayrılmak zor gelebilir ve yanında kalacak birisi bir yer bulmak da sıkıntı. hem ayrıyaten çalışması da lazım para kazanması ve malum ekonomimiz de harikulade olduğundan zor olacaktır. ancak şimdiden bir b planı olarak bi planlama yapılabilir...
  5. Ahmet3718

dediğin gibi ise yani oyun oynamayı eğlenmeni istemiyorsa eğlenebildiğin başka şeyler bulabilirsin (oyunun yerini büyük ihtimalle tutmaz ama yapacak bir şey yoksa) mesela paten sürmeyi öğrenirsin bisiklet sürer evin etrafında turlarsın yada arkadaşlarınla gezersin olmadı internet kafede...
  6. Ahmet3718

birkaç tane argüman sunarak karşılarında ikna etmeye çalışabilirsin mesela dersin ki sadece 8 saat inek gibi ders çalışmak olmaz tabii ki bi dinlenmek kafa dağıtmak gerekir mesela sen sadece birkaç arada dinlenerek tarlada sürekli çalıştığını düşün bir süre sonra bıkarsın sıkılırsın bu da kafa...
  7. Ahmet3718

İnternet degistiricem hangisine geceyim

Türknet almanı öneririm. Bilindik markalardan türk telekom fiyatları uçmuş türkcell de fiyatları daha uygundu ona geçelim dedik 3 günde modem yollardılar sadece modemin kablosunu bağladılar dsl yok internet yok arıza talebi oluşturduk 1 hafta bizi mağdur ettiler arıyoruz işleniyor yoğunluk var...
Top Bottom