Arama sonuçları: *

1. Alihandrotr

Keenetic Omni, Modem Olarak Kullanılabilir mi?

Teşekkür ederim şimdiden umarım pişman olmam aldığıma
  2. Alihandrotr

Teşekkür ederim sizde kullanıyor musunuz
  3. Alihandrotr

Kurulumu biraz zormuş sadece
  4. Alihandrotr

Menzil dağıtıcı olarak kullanırım çekmeyen odalar oluyor 1668611650 Okudum da sizin de fikrinizi almak istedim
  5. Alihandrotr

https://www.hepsiburada.com/keenetic-omni-300-mbps-2x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usbmenzilgeniletici-access-point-fiber-wifi-mesh-router-p-HBV00000N22OB?url_src=and-product-detail Bu modeli aldım Türk Telekom sağlayıcı kullanıyorum. Ve Türk Telekom un verdiği modemi kullanıyorum. Bu modelle...
  6. Alihandrotr

ıptv sorunlarıyla ilgili sıkıntı

ıptv smarter ı onerdiler onu da yapamadım. play store dan mı yapılıyor. direk pc ye indirmeli miyim
  7. Alihandrotr

ıptv sorunlarıyla ilgili sıkıntı

IPTV üyesiyim. Ama sadece televizyonda izleyebiliyorum. Bilgisayarda izlemek için hangi programları yüklemem gerekiyor? Bir IPTV smarter yükledim. Yanında bir sürü yazılım boş boş program da geldi.
  8. Alihandrotr

Yeni İnternet önerisi

Benim hızıma göre baya iyi seviyede 1658378852 Herkes hiç düşünme geç diyor
  9. Alihandrotr

Yeni İnternet önerisi

Bana Türk Telekom telefonda maksimum 16 megabit hız alabileceğimi söyledi
  10. Alihandrotr

Yeni İnternet önerisi

Altyapı oluyor mu adresi yazdım bu mbps hızı çıktı ne diyorsunuz arkadaşlar 1657056349 Türk net de aylık 139 lira istiyor 1657056372 Eksileri artıları nasıl memnun musunuz
  11. Alihandrotr

Yeni İnternet önerisi

İstanbul Esenlerde yaşıyorum. Genel hız kontrolünü gerçek altyapı ne kadar alıyor bunu nasıl öğrenebilirim? İnternet sağlayacığımız Türk Telekom bu hafta içi bitiyor. Yeni faturayı da 146 olarak güncelleyeceklerini söylediler. 16 megabit hızında İnternet sağlayacısı var. Sizce nasıl yol...
Top Bottom