Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

Türk Telekom kullanıcıları Twitter'de arama yapamıyor

vpn kullanın öyle girebilirsiniz
  2. AlpacinoTR

Türk Telekom kullanıcıları Twitter'de arama yapamıyor

hiç sormayın hocam kaç gün oldu sürünüyoruz
  3. AlpacinoTR

Türk Telekom ekipleri "vadedilen hızı alamazsınız" dedi

benimde elim ayağım titredi o hızları gördükten sonra :D
  4. AlpacinoTR

Türk Telekom ekipleri "vadedilen hızı alamazsınız" dedi

ttnet ten santralden bile aradılar 75 alamazsın dediler ben iptal ettirmedim şimdi 70-75 arası hız alıyorum :D
  5. AlpacinoTR

Hızım nasıl yorumlar mısınız ?

Kampanya dahilinde 19 tl fark ile 100 mbps pakete yükselttim 70 mbps bile alsam sorun değil :)) ama eve gelen en fazla 50 mbps bu yüzden arıza kaydı bıraktım sonuç bekliyorum :)
  6. AlpacinoTR

Yardım Hız Konusunda Yardım İstiyorum

hadi bakalım bugün müşteri hizmetlerini arıyacağım şans dileyin kardeşlerim bu kutlu yolda :D
  7. AlpacinoTR

tamamdır :) müşteri hizmetlerinde öyle dediler de o yüzden :) 1670964380 sabit olarak 75 mi alıyorsun ? yoksa en fazla mı 75 alıyorsun ?
  8. AlpacinoTR

Merhabalar 50 mbps vdsl alıyorum. kampanya dahilinde 148 tl ödüyorum. kampanya dahilinde üst paketi 100 mbps 167 tl tutuyor. ama sokak altyapısı 75 mbps destekliyor yani paketi bi üst paket yaptırsam 100 yerine altyapı nedeniyle 75 alıcam. tam hızda kullanamayacağım için kopmalar yaşar mıyım ...
  9. AlpacinoTR

Bu döşenen kablo Fiber mi?

o çalışanlarının çoğu bilmez diye biliyorum :)
  10. AlpacinoTR

Türknet 100 mbps paketim 35 mbps'e düştü

belki 100 mbps hıza kadar destekleyen paket almışsındır.
  11. AlpacinoTR

bu nasıl bir rezallettir Türk telekom

Acilen TT ilçe müdürlüklerine gidin söyleyin yapsınlar yoksa ilgilenmezler kolay kolay
  12. AlpacinoTR

Turknet geçmeli miyim ?

merhabalar birkaç aya kadar ttnet ile sözleşme bitecek. altyapıyı sorguladığımda ev adresimde çıkmadı ev telefonunda çıktı. vaat ettiği hızları veriyor mu ?
  13. AlpacinoTR

Yardım TT bölge müdürlüğüne gittim çalışma planı yok? Ama var?

benimde başıma gelmişti çalışma olduğunu söylemişlerdi ama çalışma olmadığını öğrendim. bende bölge müdürlüğüne gitmiştim ama konuştuğum adam tecrübeliydi sağolsun hemen benim bölgeme bakan teknik servisi aradı port dolu olduğunu söyledi başka porta geçirin o zaman demişti daha eve gitmeden 30...
  14. AlpacinoTR

35mbps almam gerekiyor ama 1mbps alıyorum

@Baran1745 sorunun çözülüp çözülmediğini daha sonra yazarsan sevinirim :)
  15. AlpacinoTR

35mbps almam gerekiyor ama 1mbps alıyorum

büyük ihtimalle sokaktaki portlarınız doludur size en yakın İlçe müdürlüğüne git derdini anlat onlar direk boş port var ise oraya takıyorlar
  16. AlpacinoTR

Yardım TURK TELEKOMDAN NASIL KURTULACAĞİM

benimde başıma bu tarz olay gelmişti Türk Telekom İlçe Müdürlüğüne gittim anlattım 5 dakikada adam halletti hızım 3.5 mgbt iken eve gelmeden 16 mgbt ulaştı müşteri hizmetlerine ulaştım hızımı hemen 35 mgbt yaptırdım hemen kullanmaya başladım bence sen direk direk ilçe müdürlüğüne felan git
Top Bottom