Arama sonuçları: *

1. Alperen71

Superonline 1000 mbps 349₺ 🔥

Türk telekom altyapısı ile bu hızları veriyor mu? Fiber var
  2. Alperen71

Yardım Netspeed 85 TL ZAM!!

Boşuna sağlayıcınızı değiştirmeyin memnunsanız. Hepsi zam yapacak zaten mecburen
  3. Alperen71

PoyrazNet'e geçiş sağlıyorum

Hocam konuyu günceller misin biraz kullandıktan sonra, herhangi bir problem yaşayacak mısın merak ediyorum. Ben de geçebilirim iyiyse
  4. Alperen71

Binaya fiber mi geldi

Fiber kutusu 1 gigabite kadar destekler
  5. Alperen71

Fiber kablo çekilmemiş.

Türk telekom ekiplerine bilgi veriyorlar onlar gelip kablo çekiyor 1674476486 Normalde 1 hafta sürer
  6. Alperen71

Comnet İSS Gerçekleri

Forumdaki bir arkadaş aşırı övüyordu, ufaktan aklım çelinecek gibiydi bu yazıyı gördüğüm iyi oldu. Bilgilendirme için teşekkür ederim
  7. Alperen71

Millenicom'un her türlü modem kullanım parası alması

Hocam evime fiber bağlantı için gelen personeller fiberde kullanıcı adı şifre olmadığını söylemişti
  8. Alperen71

En Memnun Kaldığınız Servis Sağlayıcısı Kim

Uzun yıllardır Türknet kullanırım bazı istisnalar hariç sorun yaşamadım memnunum
  9. Alperen71

TürkNet'e Geçilir mi?

Türk telekomun fiber altyapısı ile türknet kullanıyorum 100mbps hızı sorunsuz alıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım
  10. Alperen71

Comnet sorgusuz sualsiz abonelik kapatma iddiaları hakkında

Comnette çalışıyosun heralde
  11. Alperen71

fiber için ne yapmak gerek

Bulunduğum ilçede naçizane saygın bi iş yapıyor sayılırım, aşağı yukarı herkesi tanıyorum şu anlık 35.000 nüfuslu bir ilçede çalışıyorum.
  12. Alperen71

fiber için ne yapmak gerek

Ben fiber bağlatmak için Bulunduğum ilçeyle ilgilenen Türk Telekom müdürü ile görüştüm, fiber için hazır olduklarını sadece belediye tarafından yolun kazımı için önerdikleri meblağnın kabul edilmediğini söylediler. Ben de belediye başkanı ile görüştüm arayı buldum. Bir hafta sonra Türk Telekom...
  13. Alperen71

Apartmana gelen superonline kutusu

1000 megabite kadar alınır 1669056767 Ancak tarifeler çok yüksek
Top Bottom