Arama sonuçları: *

1. A

Yardım İNTERNET SAĞLAYICISI ÖNERİSİ.

peki madem memnunsunuz neden yeni iss önerisi istiyorsunuz? Memnunsanız devam etsenize aynı iss'den
  2. A

asıl fiyatı 429 ama ilk 3 ay 100 lira indirimli mi?
  3. A

Ben de netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Yıllarca turknet kullandık ama artık sabrımızı taşırmaya başladılar. Netspeed'te herhangi bir sorun yaşadınız mı? Müşteri hizmetleri nasıl?
  4. A

Yardım İnternet Sağlayıcı Önerisi

Bundan 6 ay önce 4 gün internetsiz kaldık ama yine de çatır çatır parasını almayı bildiler. 2 sene önce de minimum 70 megabit hız alıyorken 2-3 ay boyunca hızım 10-20 megabit arasına düştü. Herhalde bi 100 kere aramışımdır düzeltmeleri için. Onlar suçlu olduğunda hiçbir şey olmuyor ama biz suçlu...
  5. A

Beni anlayan tek kişi yemin ederim. Gel sarılcam sana :peeposad:
  6. A

Tolerans gostermeyen saglayiciyla isim yok. 7 yil boyunca zamaninda odeme yaptik sadece 1 kere geciktirdik ve sonuctan hic memnun degilim. Hadi desem ki 2 fatura donemi boyunca odeme yapmasam o zaman kesilse suclu ben olurum ama 1 hafta gecikti diye direkt kesmeleri hic hosuma gitmedi.
  7. A

Sanırım altyapıya göre değişiyor turkcell altyapısı olsa belki daha ucuz fiyat gözükürdü
  8. A

Iyi hoş diyosun da superonline 100mbps 770 lira. Netspeed 330 liraya veriyor
  9. A

Yok hayır son 2 yıldır hiçbir şeyinden memnun değlim ondan öncesinde iyiydi. Verilerin çalınmasıyla birlikte bu da olunca artık yeter dedim. Netspeed kullandın mı nasıldır?
  10. A

Yaklaşık 7 yıldır turknet gibi lanet bir internet sağlayıcı kullanıyoruz. İlk defa faturayı 1 hafta geciktirdik diye internet kesildi. Bu lanet firmadan kurtulmak istiyorum. Müşteri hizmetleri düzgün olan 100/mbps paketi pahalı olmayan bir iss lazım. Binamızda turktelekom altyapısı var vdsl 100...
  11. A

2025 Ocak internet sağlayıcı tavsiyeleriniz

Birisi forumda 100mbps internet için fiyat listesi çıkarmıştı. Konuyu bulamadım ama görselini bırakıyorum. Buradan fiyatını beğendiğiniz herhangi bir sağlayıcı ile görüşüp kendiniz değerlendirin.
  12. A

Yardım Türknet Bazı Sitelere Giremiyorum

Bu sorun sadece bende var sanıyodum meğer birçok kişide varmış. Sorun en kıss sürede çözülür umarım
  13. A

TURKNET COK FAZLA KESILIYOR

Son 3 günde benim de internetim 2 3 kere kesildi ilki 2 dakika sürdü ikincisi 8 dakika falan sürdü geri gelmesi. İkimize de yardım lazım :peeposad:
  14. A

Yardım VDSL altyapı 100MBPS aşırı yükleme sorunu.

Kısmen doğru bizim bina maksimum 75 mbps destekliyor benim paketim 100 mbps ve ilk zamanlarda kopmalar yaşanıyordu. Paketi 75 olarak değiştirince sorun düzeldi
  15. A

Vipnet hizmet numaramı vermek istemiyor

Ara yine aynı şeyo derlerse btk'ya şikayette bulunacağını söyle
  16. A

Nerdeyse saatte bir internet gidiyor

daha önce istedik verebilecekleri en fazla buymuş arttırmıyorlar
  17. A

buyur hocam
  18. A

konu kirliliği olmasın diye anlayan arkadaş buradayken ben de göstermek istedim
  19. A

benimkiler de böyle
  20. A

İnan aynı sorunu ben de yaşıyorum. Altyapımız türk telekoma ait ama türk net sağlayıcısını kullanıyorum. Atyapıdan kaynaklı bende de internetin kopması ve yavaşlaması durumu söz konusu. Destek talebi oluşturdum bağlantınızda herhangi bir sorun görülememiştir denildi. El mahkum türk telekomun...
Geri