Arama sonuçları: *

1. A

Tahaddut bitiyor hangisine geçmeliyim

tamamdır ustam teşekkür ederim
  2. A

kablonet fiyat bakımından daha uygun ama daha önce deneyimlemedim. Sence hangisini seçmeliyim
  3. A

haa şimdi anladım hocam peki 2 firma fiber verip diğerlerinin altyapısı yokken ne yapmam gerekir sence
  4. A

tamamdır soracağım hocam teşekkür ederim
  5. A

netspeed baya duydum kullanan çevremde var fakat vdls hizmeti veriyorlar, bunu çözebilme durumum var mı hat bağlatmak vs gibi
  6. A

hocam bana verilen broşürün altında "turksatkablo.net" sitesi yazıyordu. Buradaki fiyatla biraz farklı korkutmadı değil
  7. A

Hocam kablonet ve superonline fiber var digerlerinde vdls hizmeti veriyor bu durumda ne yapmam lazım
  8. A

fiber yok onu çözsem olur da
  9. A

hocam şimdi baktım 1000mbpse kadar desteyeceklerini soyluyorlar 1752958943 arayıp sorayım o zaman teşekkür ederim 1752958991 Superonline fiberden pc netinden memnunum fakat telefon netinden memnun olmadığım için ve fiyat yüksek olduğundan değiştirmek istiyorum
  10. A

Kablonet ve superonline dışında fiber altyapısı yok max 87 verebiliyorlarmış onu fibere çözebilme ihtimalim var mı
  11. A

Merhabalar superonline 100mbps 10up ve tv+ paketine 750tl aylık ödüyordum tahaddutum bitiyor. Bugün kablonetten yetkili arkadaşlar geldiler ve 1000mbps kadar desteklediğini ve 4k kablo TV alabileceğinizi söylediler. Tv+100mbps kampanyasi 2 yıl tahaddut ile ilk yıl ayda 595, sonraki yıl ayda...
Geri