Arama sonuçları: *

1. ArdaBKC

Faceit Yüksek Ping Sorunu

o kadar büyük bir firma değil daha adını yeni duyduğum 8 yıldır iş yapan bir firma fakat çevremdeki bağlatanlar çok olumlu yorumlar yapıyor
  2. ArdaBKC

Umarım sıkıntısız olur bir daha ki ay bağlamaya gelecekler umarım düşük ping oranı olur
  3. ArdaBKC

şuan ki aboneliğimi iptal ettirmeden onu kurdurucam ve deneyeceğim eğer güzel olur ise şuan ki aboneliğim iptal ettirip onu kullanıcam 1731537098 parçaları temin ettim
  4. ArdaBKC

evet hocam
  5. ArdaBKC

Uygun gösteriyor hocam dediğim gibi tahüt olmaması cezbetti
  6. ArdaBKC

şuan geçmedim daha geçmeyi planlıyorum 1731535744 şuan düzeldi bu arada hocam 47 ping alıyorum
  7. ArdaBKC

Ben yeni firmaya geçmeyi planlıyorum hocam uydu üzerinden veriyorlar interneti tahüt de olmadığı için denemek istiyorum
  8. ArdaBKC

kusura bakmayın hocam bende biraz cahil gibi her şeyi soruyorum
  9. ArdaBKC

sprun nedir hocam
  10. ArdaBKC

11. ArdaBKC

12. ArdaBKC

premium ile oynuyorum zaten fakat son zamanlarda oluyor ping sorunu 1731533624 Anlamadım anlatabilir misin?
  13. ArdaBKC

Haklısın ben bir yarın tıklatayım Türk telekomu o kadar para veriyorum bari kaliteli hizmet alalım.
  14. ArdaBKC

Telekomun kendisi problem
  15. ArdaBKC

Haklısın fakat her zaman o sunucu gelmiyor maalesef
  16. ArdaBKC

Bana da öyle geliyor fakat dediğim gibi seçkinde sıkıntı olmuyor Faceit'de problem var
  17. ArdaBKC

Peki düşürme gibi bir seçeneğim var mı?
  18. ArdaBKC

Arkadaşlar Cs2 seçkinde 50 ping alıyorum fakat Faceit girdiğimde 70-200 arası ping alıyorum bunun sebebi nedir? İnternet sağlayıcım Türk telekom.
  19. ArdaBKC

Türk Telekom İnternet 35 mbps Fakat İndirme Hızı 13-18 mbps

kanka biraz geç oldu kusura bakma dün okuldan geç geldiğim için hemen uyudum para almadılar
  20. ArdaBKC

Türk Telekom İnternet 35 mbps Fakat İndirme Hızı 13-18 mbps

Knk ekipler cumartesi günü geldiler kablo hasar gördü dediler ve yeni kablo taktılar sorun çözülmedi pazar günü tekrar aradım bu gün geldiler evdeki kablodada sorun varmış onuda değiştirdiler ve hızım 35mbps olan pakette 32-33 bu kadar hızlı çözmelerini gerçekten beklemiyordum 1-2 hafta gelmez...
Top Bottom