Arama sonuçları: *

1. Arif0

TurkNet H3601p v9.0 port açma

Arkadaşım ile Minecraft oynayacağım ama modem arayüzünde port açma seçeneği yok. 1000mbps internet alıyorum ama port açamıyorum, tuhaf. GigaFiber kullanıcısıyım H3601P V9.0 modem modeli anladığım kadarı ile.
  2. Arif0

Yardım Ben şimdi ne yapayım ? 😂

kablolu internet dediğiniz kablonet mi anlamadım ?
  3. Arif0

Üsküdarda nasıl hala vdsl olabilir ?

Yıl oldu 2024 üsküdarın göbeğinde bi mahalledeyim haila vdsl var evimde. Türknet de vdsl ye 400tl vermemi istiyor şaka gibi. Nasıl gelecek bu fiber ?
  4. Arif0

Türk Telekomun Çileden Çıkaran Fiber Güçlü Modemi

Gelen parayla (gelirse tabi) güzel bi modem çekersin kendine :D
  5. Arif0

Türk Telekomun Çileden Çıkaran Fiber Güçlü Modemi

Dava aç. Bu işin profesyoneli değilim ama drek dava açardım. Modem internetten sipariş olarak gözüküyorsa koşulsuz iade edersin.
  6. Arif0

Türk Telekom mu Türksat Kablonet mi?

ttkom pişmanlıkdır adam akıllı dedikleri değerleri bile vermiyorlar bide altyapı verecekler. Paran varsa kablonet al benim gibi ne drop nede internet yavaşlaması nede altyapı ile uğraş. Fakat fiyat açısından bi tık pahalı. Çünkü dediğim sıkıntıları kendi altyapısını kurarak veriyor. Oyüzden...
  7. Arif0

sizcen en iyi en f/p internet operatörü hangisidir?

Kablonet kendi altyapısı ile geliyor. Bi tık pahalı ama en azından saçma sapan 20mbps düşmüyor. 1gbps de alsan 1gbps altyapısını veriyor sana. Sadece fiyatı :rolleyes: 1682363973 En önemlisi, sabit kalıyor hız. 35 alıyorum 30 a düştüğünü görmedim 3 yıldır. Sadece fiyatı :rolleyes:
  8. Arif0

Evimde fiber var mı ? (altyapımda)

Nasıl alabilirim ?
  9. Arif0

Evimde fiber var mı ? (altyapımda)

Sonuç bu ama bende fiber varmı ? (altyapımda)
  10. Arif0

Türk telekom vaad ettiği hızı vermiyor

Arkadaşım ttkom kullanıcısı. 35 alması gerekirken 12-15 alıyor. Kaç kere dc den düştü çocuk. ttkom rezillik. zaaten 2000 tayfa ttnet den hatırlar.
  11. Arif0

Türk telekom vaad ettiği hızı vermiyor

TTkom taktiği hocam bu. Altyapı 80 ise 80 alırsınız. isterseniz 1gbps bağlayın 80 alırsınız. Tabi fiber veya vdsl diye değişiyor bu değerler. Çoğu kişi bu konuda mağdur ttkom dan.
  12. Arif0

35mbs internet paketi 36mbs hız verebilir mi ?

Verir. Arada 34 ede düşer 36 da verir. Paketdeki değerler genelde tahmini gelcek değerler oluyor. Sözleşmede vs de yazar zaten 1-3mbps fark edebilir diye. (her sağlayıcıda olmaz bazıları tam 35 veriyo)
  13. Arif0

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim

Kablonet biraz pahalı ama adamlar gelince kendi altyapısını kuruyor. Drek kablo çekiyorlar ve altyapı sıkıntısı ile uğraşmana gerek kalmıyor. Tabi önceden öyleydi şimdi biraz araştır. Değişmemiştir ama sen genede bi bak.
  14. Arif0

TürkNet Fatura Ödemezsem Ne Olur

Ödenmeyen paralar sv ye işleniyor oyüzden riske atmamak en mantıklısı.
Top Bottom