Arama sonuçları: *

1. Arsek

Türk Telekom bedava internet nasıl bulurum?

yani. duami edelim birdaha yapabil diye
  2. Arsek

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

fiber varken vds altapı kullanmak saçma olur
  3. Arsek

davet kodu yasak.
  4. Arsek

başka bir telefon numarasıyla iletişime geçin hocam yada mobil uygulamadan destek kaydı oluşturun
  5. Arsek

1- zaten hizmeti satın alırken para ödemediniz (Türknet ön ödemeli bir ISS) yani bir ücret ödeyecek olsaydınız eğer geçerken öderdiniz. kısaca 2 ay ücretsiz kullanacaksınız merak etmeyin. 2- Comnetten abonelik iptali yapın gelen sms de yurtiçi kargo anlasmalı iade kodunu göreceksiniz şubeye 7...
  6. Arsek

İlk yazdıgını anlamadım nerde sorun yasadın ? 1-Comnetten türknete geçerken hizmet tasıma yerine yeni abonelik yapıyorlar. ekliyeceği kod comnetin kodu 2 ay ücretsiz kullanacaksın musteri hizmetlerinin bundan bir çıkarı olacagını sanmıyorum. 2-Eski modemi geri gönder. comnet abonelik iptalı...
  7. Arsek

SMS üzerinden bir link gönderiyrolar ya hocam kimlik onaylama vs onun en son kısmında randevu seçin kısmı olması lazım
  8. Arsek

web sitesinden başvuru yapın
  9. Arsek

evet sabah 8.30 11.00 randeu olusturdum adamlar 9 dan beri 5 kere aramış uyuyordum saat 1 de birdaha aradılar uynadım 30dk ya geldiler kurdular hemen aktifleşti şuan aktif kullanıyorum 1734006768 Adana serverinda kalmış türnketin serverlarına bağlanınca ping normal duruma geldi. comnettede 19...
  10. Arsek

Comnette 19 alıyordum. Ama riotun istanbul sunucusunda comnette 19ms tüknette 15ms Frankfurt sunucusunda comnette 59ms türknette 46ms alıyorum Ama speed test sonuçlarında 33 ms alıyorum?
  11. Arsek

260tl için köpek gibi yalvar şimdi. 1734000680 Benim türknet internetim geldi. ama pingi çok yüksek müşteri hizmetleriyle konusacağım
  12. Arsek

Yardım Comnet te internet hizmetimi iptal etim şimdi ne olacak?

Eğer ISS arıyorsanız COMNETOZEL2024 koduyla geçebillirsiniz. ücret iadesi sağlamaları lazım sağlamazlarsa THH ne başvurabilirsin.
  13. Arsek

40 tl için hesap açıp referans linki paylaşmaya utanmadınmı be
  14. Arsek

Yardım Comnet te internet hizmetimi iptal etim şimdi ne olacak?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/comnet-turknet-is-birligi-2-ay-ucretsiz.1041416/page-7#post-9384169
  15. Arsek

Hocam gelen sms e tıklayıp kimliğinizin önlü arkalı fotoğraflarını yükleyin sonraki adımda banka uygulamasıyla edevlete girip sözleşmeyi onaylayacaksınız sonrasında kurulum için randevu olusturuacaksınız bu kadar. tıkla gelsin. getir gibi bir sipariş uygulaması Tab gıdanın burger king...
  16. Arsek

hocam e devlet ile sözleşmeyi onaylayın tabii ki de kurye yi seçerseniz 2g e evraklarınızın türknete gidecek üstüne 100 tl veya 160 tl kurye ücreti ödeyeceksiniz sonrasında onaylayıp yine randevu seçmeniz gerekecek.
  17. Arsek

Evet hocam 500 tl için 100mbs için gerçekten pahalı. Benim altyapım max 100mbs destekliyor (FTTH altyapı ile nasıl max 100 alıyorum hiçbirfikrim yok ) oyüzden şimdilik kurulum ve aktivastyon ücreti ödememek için türknet benim için mantıklı bir seçenek oluyor. 2 ay sonra baska firmalara...
  18. Arsek

1-Evet konunun başında eklediğim görsele bir göz atabilirsiniz. 2-büyük ihtimalle çıkabilirsiniz çünkü herhangi bir taahütünüz yok, ama kampanya hakkında detaylı bilgi olmadıgı için kesin bir şey diyemiyorum. 3- Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok sanrım. ücretlerin geri iade edileceğini...
  19. Arsek

ben kurulum için randevu oluşturdum yarın sabah 08.00 ila 13.00 arasında kurulum için gelecekler
Top Bottom