Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Millenicom iyi midir?

Şahsen kullanıyorum, gayet memnunum, hız olsun fiyat olsun bana fazlasıyla yetiyor. Tek sıkıntısı müşteri hizmetlerine ulaşmak istediğinde gerçekten işin çok zor, ancak yeni müşteri numarasını arayıp oradan seni ilgili birime aktarlamarını sağlayabilirsin. Onun dışında ben bi numara arayım...
  2. Arthur♛Morgan

TürkNet internet başvursu iptal etme

Millenicom iyidir kullanıyorum memnunum
  3. Arthur♛Morgan

bu internet sağlayıcıları nasıl iyi mi?

O firmaları bilmiyorum ama millenicom kullanıyorum memnunum
  4. Arthur♛Morgan

Pc'de wifi seçeneği yok

Win11'e geçtikten sonra WiFi seçeneği gitti arkadaşlar sanki pcde wifi özelliği yokmuş gibi wifiye dair hiçbir şey bulamıyorum. İşin kötü tarafı şuan internet yok evde telefonun interneti ile bağlanmak istiyorum ama dediğim gibi wifi seçeneği yok başına gelen yada çözümünü bilen var mı?
  5. Arthur♛Morgan

İnternetinizden Ne Kadar Memnunsunuz? -ANKET-

Türknetin altyapısı yok ki onlar da TürkTelekom altyapısı kullanıyor. Millenicom da TürkTelekom altyapısı kullanıyor ama hizmet farkı işte...
  6. Arthur♛Morgan

Türknet'e bende tövbeliyim, tavsiyeler üzerine geçtim 4-5 ay kullandım pingim her zaman en az 60 oluyordu 60-200 arası değişiyordu, yardım istediğim de bizimle alakalı değil sizin alakalı dediler. Bende sinirlenip millenicoma geçtim geçer geçmez ping falan düzeldi hiçbir sorun kalmadı.
  7. Arthur♛Morgan

Benim alt yapı en fazla 55 veriyor hocam yüzden o paketi kullanıyorum
  8. Arthur♛Morgan

Öneri Millenicom hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kullanıyorum ve gayet memnunum
  9. Arthur♛Morgan

96 TL'ye 55mbit internet alıyorum gayette memnunum (Millenicom)
  10. Arthur♛Morgan

Öneri Rehber - Millenicom Nasıldır? Alınır Mı? Hızı Nasıl? Müşteri Temsilcisi Nasıl?

Bende aynı firmayı kullanıyorum ve gerçekten memnunum
  11. Arthur♛Morgan

Millenicom'a geçtim iyi mi yaptım kötü mü ?

Ben kullanıyorum ve gayet memnunum. Daha önce Türknet ve Türk telekom kullandım bunlar arasında en iyisi Millenicom
  12. Arthur♛Morgan

Telefonda İnternet Sürekli Kopuyor

Beyler 2 gündür mobilde WiFi sürekli kopuyor kendi kendine bağlanıyor, sonra bir anda bağlantı kopuyor ve WiFi kısmında kendi internetim görünmüyor bile. Biraz araştırdım ama bi çözüm bulamadım. Sizin başınıza geldi mi nasıl çözerim bunu?
  13. Arthur♛Morgan

İnternet önerisi hangi firma vb.

Millenicom kullanıyorum memnunum.
  14. Arthur♛Morgan

TÜRKNET ÇOK AZ MBPS VERİYOR

Türknet iyice cırkını çıkardı millenicom'a geçmişim iyi ki
  15. Arthur♛Morgan

Yardım Oyunlarda PING Artışı ve Düşük Download&Upload hızı

En güzel çare VDSL internete geçmek.
  16. Arthur♛Morgan

Hangi sağlayıcıyı tercih etmeliyim? (Comnet,Netspeed..)

Hocam fiyat konusun da millenicomdan iyisini henüz bulamadım ben tabii paketten pakete değişir ama... Mesela ben 50mbit 90 TL ödüyorum TT falan 122 falan demişti.
  17. Arthur♛Morgan

Türknet kullanıp sorun yaşayan var mı?

Ben varım kardeş ben
  18. Arthur♛Morgan

Türknet Portlar Dolu?

Arkadaş ile özelden konuştuk biz hallettik o mevzuyu. Demek istediğim, bir de seni etiketlediğim sıkıntı durumlar da bizimle iletişime geç.
Top Bottom