Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

Yine neyin bant daraltması yapılıyor?

Ben YouTube ye giremiyorum mobile verideyim
  2. Ayetullah331

Yardım Turkcell süper box kontrat sürem doldu. alternatif sağlayıcı önerisi ?

O kadar doğru ki torpil denen illet bu ülkenin her şeyinde en ufak şeyinde bile var. Bize yaklaşık 2 yıl oldu çekeli. Birkaç kişi değil de en azından 10-20 yetişkinin imzası gerek
  3. Ayetullah331

Yardım Turkcell süper box kontrat sürem doldu. alternatif sağlayıcı önerisi ?

Bizde de vardı bi ara sınırsız paket 200tl ydi 2,5 yıl önce falan. Sonra kontrat 1200e fırladı Türk Telekom magnet var ama heryere vermiyorlar. Biz istedik sizin orada çekmiyor dediler. Onun dışında ilinizde ki uydu internetlerine başvurun zaten başka seçeneğiniz yok. Tabii ondan önce Türk...
  4. Ayetullah331

Türk telocom beni dolandırıyomu

O zaman bi fişi çıkar 2dk sonra tak düzelmez ise direk ara müşteri hizmetlerini
  5. Ayetullah331

Türk telocom beni dolandırıyomu

5Ghz e bağlı mısın? Modemden ne kadar uzaktasın? Modemle aranda duvar var mıydı bu testte?
  6. Ayetullah331

Yardım Superonline Devam Etmeli miyim

Biz Türk Telekom 1000mbps 780 veriyoruz. 820 normal
  7. Ayetullah331

Yardım Altyapı 2 yıldır çekilmiyor nereye sikayet edebilirim.

Bulunduğunuz ilde ki en zengin/ büyük ilçenin genel müdürlüğüne gidebilirsiniz. Biz gebze müdürlüğüne gittik 8-9 ay sonra neredeyse girebildikleri her yere girip direk ile döşediler.
  8. Ayetullah331

Altyapımın kaç mbps gösterdiğini anlamadım?

Downloadiniz da iyimis bizimkiler 24ay taahhüt lü yapmışlar 24mbps interneti 1000mbps altyapiya.
  9. Ayetullah331

Bunlara 1000mbps diyor tt ve turknet max o kadar veriyo 1704007745 Anladım.
  10. Ayetullah331

Hayır apartmanda sadece 1 altyapı var oda geçen hafta geldi. 1704001846 Oda zaten turk telekomun
  11. Ayetullah331

Merhaba dün ekipler geldi modemi kurup gittiler 24mbps fiber mış şuan lik idare eder ama bazı sitelerde sorgulama yaptığımda hiçbiri aynı sonucu vermiyor. Mesela netspeed altyapı sorgulayinca max 200mbps diyor Turknet altyapimsorgulayınca max 100mbps diyor Kablonet altyapı sorgulayınca...
  12. Ayetullah331

Yardım Altyapısı bulunmayan eve en iyi internet (SUPERBOX gibi)

İliniz de hizmet veren uydulu firmalar.
  13. Ayetullah331

Bu Fiber mi? Vdsl mi?

Merhaba dün tt ekipleri kazı yapıp direkleri diktiler ve fotoda ki kutuyu hemen evinmizin yanindaki direge yerleştirdiler kutudan cok ince bir kabloyu apartaman girisine kadar çektiler bugün ise fotoğraftaki kutuyu binaya yerlestirdiler ve o ince kabloyu kutuya bağladılar 2 sorum var. 1.si bu...
  14. Ayetullah331

Turk Telekom bize 380tl kontrat imzalattı

Hocam valla gelsinde vdsl de olur zaten 19 gün sonra 1 yıllık superbox kontratı bitiyor 360tl diye aldığımız 400gb şuan 875tl. Yani tam zamanında geldi peki birde şu eve kadar çekiyorlar daireye değil mevzusu nedir? Bizimmi kutudan daireye çekmemiz gerek kabloyu?
  15. Ayetullah331

Ben pek anlamıyorum ne oluyor yani hipernet fiber vs.
  16. Ayetullah331

Bir kaç gün önce 100 metre ilerimizdeki apartmanda Altyapı yok gözüküyordu şuan hipernet hizmeti var yazıyor kapsama haritasında. Bence sıf onlardan alalım diye sözleşme imzalattilar 1699120190 Yani neyden bu kadar zevk aldınız anlamadim ve çok zekisiniz daha farklı yerlerde değerlendirin...
  17. Ayetullah331

Geç oldu bildirim düşmemiş.Dolandırıldığımızı sanmıyorum çünkü bir kaç haftadır çoğu yerin %80 nine direk koyup fiber kutusu koydular buraya getirecekler demekki. Bence böyle bir şey olmasının nedeni eğer isteyen sayısı az olursa getirmekle uğraşmamak için ama olmayada bilir tek umudum 24 ay...
  18. Ayetullah331

Merhaba dün gelip apartmandakilere altyapı icin kontrat imzalatmışlar 9 10 güne altyapı gelince aylık 380tl verip sınırsız internet bağlatıcaklarmış. Şimdi benim düşündüğüm bunlar tabi babamın veya apartmandakilerin internet hakkında pek bir şey bilmediğini bildiklerinden 24 ay tahhutu...
Geri