Arama sonuçları: *

1. B

Turknet'e Zam Geldi!

ben daha 2 hafta önce aldım 12 tahhüt yapıldımı acaba
  2. B

Yardım ev internetimi değiştirmeyi düşünüyorum yardımcı olurmusunuz

hocam ben bu vodafone internet müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum çıldırıcam ya kafayı yicem bu kadar ***** saçma sapan bir sistem olurmu ya
  3. B

valla ben onay vermişim aratırdımda 1719390227 vodafoneyi aradım 1000 tl cayma bedeli çıktı türknet kendiside 500 tlsini ödüyor şuanda ödediğim aynı paraya 100mbps internet almış oldum 1719390286 375 tl vodafone 35mbps 399 tl türknet 100mbps fiyatı böyle idi
  4. B

arkadaşlar öncelikle merhabalar yaklaşık 5-6 yıldır vodafone net 30mbps ev interneti kullanıyorum internete ödediğim ücret 300 tl gibi bir ücret ödemekteyim ben internetimi değiştirmek istiyorum hangi marka almam daha iyi olur 1719386526 şuanda kullanmış olduğum vodafone ev interneti 2 ay önce...
  5. B

HAT DEĞİŞİMİ İÇİN YARDIM

vodafoneye göre fiyat biraz uygun gibi bendede 40 gb vardı 500tl veriyordum şimdi vodafone sınırsız kullanıyorum
  6. B

HAT DEĞİŞİMİ İÇİN YARDIM

bu paraya ne veriyor int. vs. vs.
  7. B

Yardım vodafone telefon hattı çekmeme sorunu

1709292836 önümüzdeki ay bitiyor heralde yanlış anlamadıysam
  8. B

yani ben beklemedenmi geçeyim dersiniz 1709292657 yani şuanda geç derseniz şuanda geçemem bütçem sıkıntı bu biraz fazla harcama yaptım
  9. B

ya valla ben bıktım 7 yıldır aynı interneti kullanıyorum son zamanlarda canımı çok sıkmaya başladı ev internetine çözüm bulamıyorum vodafone den başka port yok mahallede ama şu hattın taahhüt bitsin başka operatöre geçecem
  10. B

hocam türktelekomda çekmiyor diyorlar 1709291975 bide şuanda geçememki tahhüt yenilendi
  11. B

hocam dediğiniz doğru ama o paket daha pahalıydı bende öyle istedim ama 1000 küsür gibi bir fiyat söylediler sınırsız olanada 600 küsürdü 1709291328 birde benim ev internetimdede sıkıntı var hocam oda vodafone 1709291349 arada bir lag giriyor download bir anda düşüyor
  12. B

sınırsız yokkende öyleydi 7 yıldır öyle 1709278229 daha yeni tahhüt yaptılar olmadı tahhüt bitsin başka bir operatöre geçeceğim 1709278410 diğer operatörlerde sınırsız internet varmıdır acaba
  13. B

arkadaşlar öncelikle merhaba benim yaklaşık 7 yıllık hattım var hattıma tanımlı olan sınırsız internet nedense az çekiyor mesela instagramda gezerken yükleme sorunu oluyor hattım zar zor çekiyor vallaha bıktım artık 600 küsür tl para ödüyorum her ay benim 7 yıllık olan hattımı vodafone gidip...
  14. B

süperonline altyapısı nasıl alabilirim

yok hocam yanlış yazmışım türktelekom veya süperonline millenicom alıcaktım bu 2 altyapıdan birisi olduğunda veriyormuş
  15. B

hocam vodafone 30mbps internetimin taahütü bitmişti onu yeniledim yapacak bir şey yok
  16. B

HOCAM ALTYAPI SADECE SUPERBOX OLARAK ÇIKIYOR ODA PAHALI VE SINIRSIZ DEĞİL onlinefiberinternetbasvurusu.com.tr/superbox-kampanyalari?gclid=EAIaIQobChMI-ZryvdCagQMV8jwGAB0FoA4_EAAYASAAEgJmpfD_BwE
  17. B

süperonline veya türkcell altyapısı almak istiyorum nasıl alırım
  18. B

f/p internet önerisi

vodafone olarak kötü ama süperonline gelirse düzelir diye düşünüyorum
  19. B

f/p internet önerisi

sadece vodafone ve süperbox var ve 35 mb altyapısı var diye biliyorum 1694080176 birde milenicom almak istiyorum süperonline altyapısı açtırmam gerekiyormuş nasıl yapılır 1694080435 ve altyapı açtırmanız gerektiğini söylediler
  20. B

f/p internet önerisi

50mb kullandığım interneti 35 mb indirdiler sonradan
Top Bottom