Arama sonuçları: *

1. Baran Muti

Türknet den millenicom a geçiş

LOL Ortalama ping 45 50 int güzelse sürekli internetin sürekli yavaşlaması
  2. Baran Muti

şimdiki ise bu çok saçma değil mi ?
  3. Baran Muti

şimdi şöyle ki ping sürekli olarak artış ve 00.00 da 00,20 ye kadar int hızım 2mbps ye kadar düşüyordu internet hız demek değil türknet bunu kavrayamamış halen çünkü int hıızm 35 aldığım halde oyunda 90 100 150 ms oluyorsa bir sorun vardır ve bu yüzden 2 tane logithec mouse kırdım dereceli maçta...
  4. Baran Muti

Çok çektirdi beni çok ilk 5 6 ay efasne son 3 ayda anam ağladı ping den 1606506820
  5. Baran Muti

alt yapım yeni yapıldı burda sorun olduğunu düşünmüyorum
  6. Baran Muti

İnternet sürekli hızı düşüyor bir siteye girmek istediğim zaman 4 5 defa yenilemem gerekiyor modemim de sorun yok vdsl+ modem yeni
  7. Baran Muti

Merhabalar konuyu gecenlerde açtım millenicoma gececeğim diye geçtim fakat millenicom türknet den daha kötü çıktı sizce tahadütsüz hangi int geçmeliyim?
  8. Baran Muti

Türknet Ping ve düşük İnternet

bende kullanmadığım internet için 500tl borc cıktı bunu asla ödemem bir şekilde halledeceğiz
  9. Baran Muti

artık e devlet üzerinden iptal edilebliyor olaylar kolaylaştı
  10. Baran Muti

çok kez açtım fakat sorun çözdük diyorlar halbuki modemi daha demin lol de dereceli macımda kırıyorum o derece 400 den aşşağı ping yok ve tek kişi bağlı int
  11. Baran Muti

Merhabalar 10 11 aydır türknet kullanmaktayım son 2 3 aydır o kadar berbat interet veriyorlar ki inanılmaz Millenicom geçmek istiyorum sizce nasıl
Top Bottom