Arama sonuçları: *

1. B

Taahhütsüz ISS Önerisi

Paket kaybı alt yapıdan veya bağlandığınız sunucudan kaynaklı oluyor ve hangi sağlayıcıya geçerseniz geçin %90 ihtimalle şu anki ile aynı alt yapıyı kullanacağınız için büyük oranda sorun olmayacaktır. Tabii Türk Telekom'dan kiraladıkları için bazı operatörler daha çok bant genişliği kiralıyor...
  2. B

İNTERNET PAKET LOSS SORUNU

Superonline ile bu problemi 6 ay boyunca yaşadım ve süreç boyunca oyun firmasıyla suçu birbirlerine atıyorlardı, en son bir anda çözüldü ve bir daha yaşamadım. 6 aylık süreç boyunca bir VPS sunucu kiralayıp OpenVPN ile oyunlara girmeden önce o sunucuya bağlanıyordum, 1-2 ping civarı artıyordu...
  3. B

Öneri Superonline vs Turknet hangisi daha mantıklı?

Modemin ücretini tamamen almıyorlar fakat yanlış hatırlamıyorsam o eski modemlerin ücreti aylık 9tl iken bunun 15tl'ymiş. Bu sebeple 150Tl ödediğim fatura 156tl oldu, onun haricinde ekstra bir şey görmedim.
  4. B

Kusura bakmayın bir süredir aktif olmadığımdan ötürü mesajınızı daha yeni görüyorum. Elimde bulunmadığı için fotoğrafı internetten aldım, fotoğrafta görüldüğü gibi 1 adet küçük ve 1 adet büyük bahsettiğim gibi 2 adet aşağıdaki modemlerden kullanırken bahsettiğiniz sorunları bende yaşıyordum. Bu...
  5. B

Speedtest.net sitesinden yaptığınız testlerde Turkcell sunucularını seçerek test yaparsanız iki katı sonuç veriyor, bu yüzden internetiniz 2 kat hızlı gözüküyor ancak iş normal bir şekilde Steam, Epic Games gibi bir yerden indirmeye gelince yine 200mbps hız alıyorsunuz. Bahsettiğiniz YouTube'a...
  6. B

Fiber Macerası // Superonline Fiber Altyapı Nasıl Geliyor?

Yeni binanın hâli bir başka oluyor tabii. Merak ettiğim Superonline'da yeni alt yapı yaptığı yerlerde Türknet gibi 1gbps desteği veriyor mu yoksa buradaki gibi 200mbps mi verebiliyor en fazla. Takipteyim, bu konu hakkında bilgi aldığınızda paylaşırsanız sevinirim, iyi geceler.
  7. B

İçeriye geliyor; fakat daha sonrasında tüm evlerin kapısına kadar giderken kabloyu bir üst kata geçirmek için merdivenin köşesinden götürmek yerine direkt zeminde bir delik açıp oradan çekiyorlar kabloyu. Yeni sistemde farklı olabilir, buraya 2018'in başlarında geldi diye hatırlıyorum. Hız...
  8. B

Bir önceki yaşadığım binada fiber geleceği zaman Superonline ekiplerini görmüştüm ve bana eve kadar fiber çekeceklerini söylemişlerdi, zaten çevredeki her yerde vardı bizde yoktu. Sonra 2-3 ay ses çıkmamıştı, gidip neden hâlâ gelmediğini sorduğumda yine aynı kişiyle karşılaştım ve bana binada...
  9. B

Mobil için Vodafone'a geçilir mi?

Benim düşüncem, bir zahmet Ankara, İstanbul gibi yerlerde düzgün hizmet versinler. En büyük şehirler nihayetinde ki köyde yaşamıyoruz, Kadıköy merkezi bir yer. Burada asıl sorun misal pikniğe gittiğinizde çekmeyebilir, bir bodrum katında misafirliğe gittiğinizde çekmeyebilir. Kadıköy civarında...
  10. B

Mobil için Vodafone'a geçilir mi?

Bölge bölge çok değişiyor. Ankara Keçiören'de resmen başkentin merkezi gibi bir yerde Vodafone'un çekmediğinden çok sorun yaşayan arkadaşım oldu. Türk Telekom ile 4.5G'de 16mbps ile 35mbps civarı hız alıyordum. Turkcell'e geçtim şu anda 4.5G ile 180mbps civarı download, 40mbps upload alıyorum...
  11. B

200 Mbit dowload Superonline

Huawei modem kullandığınızı görüyorum, Superonline'ın Huawei modeminden herkes şikayetçi, ZTE modem vermelerini isteyebilirsiniz. Hem alpolojix'in dediği gibi bir 100mbps'de çalışma durumu varsa çözülür. Ayrıca bu agresif tavırları bırakın, internetinizde yaşadığınız sorun forum üyelerinin suçu...
  12. B

200 Mbit dowload Superonline

İnternetin 200mbps paketi mi? Superonline'ın Speedtestte bir hatası var, sonuçların iki katını gösteriyor. Bu yüzden 5G üzerinde 200mbps göstermiş olabilir.
  13. B

İnternet sağlayıcısını değiştirme

Sen Millenicom'a başvururken gerekli bilgileri veriyorsun ve senin yerine tüm işlemleri gerçekleştiriyorlar. Verdiğim kaynakta daha detaylı bilgi mevcut. - Diğer İnternet Servis Sağlayıcıdaki Aboneliğimi Nasıl İptal Edeceğim? - Mevcutta kullandığın internet hizmetinin iptalini biz...
  14. B

Türknet 63 mbps mantıklı mı

Açıkçası hiç Türknet kullanmadım, maksimum 83mbps alabileceğimi söylediği için uzak durdum çünkü aldığımda "maksimum" değeri veremiyoruz diyerek 35mbps internet verirlerse 1 ay boyunca onların saçmalığıyla uğraşamam. Tabii ki böyle bir şey olmama ve 83mbps verme ihtimali de var fakat sanırım...
  15. B

Size önerim Turkcell'i arayıp onlara da bir danışmanız olacaktır. Ayrıca 35mbps 130Tl gibi paketlere kanmadan, siteden gördüğünüz paketleri istediğinizi belirtirseniz daha iyi olacaktır. Bana 35mbps hız aylık 129Tl şeklinde öneride bulundular, özellikle istediğim paketin ismini söylediğimde...
  16. B

Bende de Hipernet çıkıyor ve Türknet'in bana verebileceği değer ile şu anki kullandığım internet arasında çok büyük fark var. Hipernet gayet iyi bir altyapı, neden bilmiyorum; fakat Türknet bu konuda biraz cimri davranıyor.
  17. B

Bu site üzerinden sorgulayıp bizimle paylaşır mısınız? https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/internet/sayfalar/kapsama-haritasi.aspx
  18. B

Yeni İnternet Alacağım Öneri Yapar mısınız ?

Türk telekom hiper net'in açıklaması şu şekilde; "Mahalle ya da sokağınıza kadar gelen Fiber optik kablo ile 24 Mbps'ye kadar hızdan başlayarak altyapı uygunluğunuza göre 100 Mbps'ye kadar bağlantı hızı". Fakat ben de Hiper net alt yapısından yararlanıyorum ve Ankara Keçiören'de 200mbps...
  19. B

Yeni İnternet Alacağım Öneri Yapar mısınız ?

3 kez düzenledim, hesaplama yaptıktan sonra sürekli farklı bilgiler verdim fakat son düzenlemenin en doğrusu olduğunu düşünüyorum. İlk başta verdiğim yanlış bilgiden ötürü özür dilerim. Yukarıdaki mesajı tekrar okumanızda fayda var.
Top Bottom