Arama sonuçları: *

1. B

Dolandırıcık Olabilir Mi?

Hocam ama sadenet i aradığımda abonelik açmadıklarını söylediler. Evime bi modem kurulumu yapmak için onay istediler. Onu da vermedim nasıl gelip kurabilirler acaba veya internet sağlayıcıları olmadığı halde nasil bize internet kurucaklar onu merak ediyorum.
  2. B

Nereyi aramam gerekiyor direkt Türktelekom mu?
  3. B

Ttnet mi? Tam olarak ne yapmam gerekiyor. 1691575612 Görselerdi o mesajı neden yazsınlar bana mantıksız geldi ayrıca görüldüğünde çıkan o mavi tik çıkmamıştı.
  4. B

İş birliği gibi bir şey söylemiştiler ama turknet e sorduğumda sadenet ile bir işbirlikleri olmadığını söylediler 1691575399 Şimdi denedim Turknet in sitesinde sorgu yapılıyor.
  5. B

Ben Sadenet'i aradığımda bizim öyle bi numaramız olmadığını ve öyle bir başvuru olmadığını söylediler. 1691575181 Sizce bir sıkıntı olur mu kart bilgisi veya ulaşması imkansız bir bilgi vermedik ayrıca abonelik açabilicekleri bir yer yok.
  6. B

Arkadaşlar bizim binaya fiber geldiği için superonline dan çıkıp Turknet e geçicektim superonline aboneliğimi iptal ettirdim anneme turknet i arayıp bana telefonu vermesini söyledim aradığı kişiyle kpnuştuk tahadütsüz 100 mbps internet sunucaklarını söylediler ama aradığı kişi turknet değildi...
Top Bottom