Arama sonuçları: *

1. BugraSamet

Millenicom hız düşük

Kankam hız düzeldi de ping var.Senin ne kadar?
  2. BugraSamet

Millenicom hız düşük

Kankam bilgisayarı kapatıp açınca hız değerleri düzeldi değişik bir biçimde. https://milleni.speedtestcustom.com/result/f2384a20-a082-11eb-a61c-bb084e4cf34f Fakat ping hala var.
  3. BugraSamet

Millenicom hız düşük

Kastamonu dayım bende yakınız belki bu bölgeler de sorun olabilir.
  4. BugraSamet

Millenicom hız düşük

:/ Hocam siz hangi şehirdesiniz?
  5. BugraSamet

Millenicom hız düşük

Hocam aramayı denediniz mi peki siz çünkü yarın arayacağım müşteri hizmetlerini.
  6. BugraSamet

Millenicom Geçerken Yaşadıklarım ve Sonuç

Hocam bende bugün geçtim fakat hızlarım çok düşük.Ping yüksek.Neden acaba daha ilk günüm ve sinir oldum.
  7. BugraSamet

Millenicom hız düşük

Hocam inşallah genel sorundur öyleyse iyi çünkü mecbur düzeltmek zorunda kalacaklar.Normal de böyle bir şey olmaz değil mi? Çünkü ilk günüm ve cidden sinir oldum oyun oynatmıyor.
  8. BugraSamet

Millenicom hız düşük

https://milleni.speedtestcustom.com/result/47f71f00-a069-11eb-8cfc-f988d0ab1b12 Arkadaşlar hız testi yukarıdaki linkte.35 lik paket kullanıyorum bugün geçtim fakat çok düşük hız sebebi ne olabilir? Ping de var.Modemim AirTies 5650v2 ve kablolu bağlanıyorum.
  9. BugraSamet

Millenicoma geçtim fakat ping var.Ne yapmam lazım?

Hayır aramadım çalışmıyorlardır şuan muhtemelen.
  10. BugraSamet

Max 75 mbps destekliyor.Vdsl 2 var.
  11. BugraSamet

Ping yine 17 Dowloand 9 a düştü :D
  12. BugraSamet

Kral hız testinde ping 17 gözüküyor.Fakat oyuna gelince işler öyle değil.Türktelekom da 20 ping alıyordum.Millenicom da 50-60 hep.
  13. BugraSamet

Hayır kablolu.Modem değişmedi kendi modemim AirTies.
  14. BugraSamet

Arkadaşlar iyi günler.Türktelekom dan millenicoma geçiş yaptım.Türktelekom da Lol de ortalama pingim 30 un altındaydı hep.İnternetim de 20 mbps falandı.Millenicom a geçtim internet hız testim böyle. https://milleni.speedtestcustom.com/result/459d6ad0-a059-11eb-88e9-37dd2b030782 Fakat lol de 50...
  15. BugraSamet

Millenicomdan evraklar geldi mail olarak nasıl imzalayacağım ?

Millenicom dan çok pişmanım evrakları çıkarttırdım yazıcıdan önce whatsapptan fotoğrafını yolladım kargo ile yollamadan kabul etmiyoruz dediler.Kargoyu yollayalı 3 hafta oldu her gün arıyorum geri dönüş yapılacak diyorlar hepsi de aynı kimse yardımcı olmuyor kesinlikle önermiyorum berbat bir...
  16. BugraSamet

Türknet rezilliği!!!

Hocam millenicomu araştırdım.Herkes memnun hemen bağlanmış.Bir ay geçti hala bağlanamadım.Saçmalık.
  17. BugraSamet

Millenicoma geçiş sürecin de evrakta yazan değişik yazı

Hocam ailemin kafası karıştı nasıl ikna edicem şimdi :D
  18. BugraSamet

Millenicoma geçiş sürecin de evrakta yazan değişik yazı

Abonelik ilişkisi çerçevesinde daha iyi hizmet sunabilmek için talep, kullanım ve ödeme davranışlarımın analiz edilmesine, bu doğrultuda hizmetlerin iyileştirilmesi, pazarlanması ile ilgili tarafımla iletişime geçilmesine, verilerimin Millenicom veya bağlı bulunduğu şirketler topluluğu...
  19. BugraSamet

Öneri Millenicom Bağlanma Sürecim

Kral sitede yazdıklarından telefon hizmetini kullanmayacağımızı söylersek 10 tl daha az alıyorlar demi? Mesela 110 tlik 100 mbps internet 100 tl oluyor.
  20. BugraSamet

Millenicom geçmeli miyim?

Hocam benim altyapı da 85 destekliyor.100 alcam sıkıntı olur mu? 80 lik paket yok:/
Top Bottom