Arama sonuçları: *

1. Burak Aksoy

Taahhütsüz ve ucuz internet önerisi

altyapın ne destekliyor fiberin var mı?
  2. Burak Aksoy

Türk Telekom personeliyim soru sorabilirsiniz

ben atlantisnet kullanıyorum kuruluma gelen arkadaşlar kabloyu hem tünel yapıp eve kadar çektiler hemde modemi istediğim yere kurup özel elektrik hattı çektiler ve işçilik almadılar dostum. Bir keresinde sorun yaşamıştım pazar akşamı uygulamasından talep açtım pazartesi sabahı hemen gelip fiber...
  3. Burak Aksoy

Siz Hangi İnternet Firmasını Kullanıyorsunuz ?

Atlantisnet 1000/1000 300TL
  4. Burak Aksoy

RAMTEK TELEKOM GEÇİŞ YAPTIM ÖNERİM

yeni hesap açıp böyle bir paylaşım yapınca aklıma reklam olduğu geldi direkt.
  5. Burak Aksoy

RAMTEK TELEKOM GEÇİŞ YAPTIM ÖNERİM

buram buram reklam kokuyor
  6. Burak Aksoy

cayma bedeli ödemeden fesih

ilk başta cayma bedelini ödeyip iptal ettirin daha sonra bu tutara itiraz için thh başvuru yapmanız gerekir malesef sistem bunu gerektiriyor. Bana göre çok saçma olsa da
  7. Burak Aksoy

ALDIĞINIZ ISS SONUÇLARINI ATIN GÖRELİM !

O zaman steam sunucusuyla alakalıdır. Şöyle söyliyim bende 1000/1000 var m2e indirdiğimde 120 civarıyla inidiriyorum bide taşınabilir hdd var ona indirirken 10 15 30 değişiyor hızı
  8. Burak Aksoy

ALDIĞINIZ ISS SONUÇLARINI ATIN GÖRELİM !

diskten veya steam sunucusundan olur
  9. Burak Aksoy

Yardım Binada fiber kutusu var ama daireye kadar kablo yok

Kutu yukarıda derken binadaysa zaten o kabloyu başvurduktan sonra servis sağlayıcı evinize kadar çekip kurulumu yapıyor.
  10. Burak Aksoy

Yardıma İhtiyacım Var! Turkcell superonline ozel numaradan basvuru

abonelik için prim alıyorlar galiba ama ben bireysel numaradan bu tarz bilgileri vermezdim.
  11. Burak Aksoy

Türk telekom kurulum ekibi hafta sonu çalışıyor mu?

bildiğim kadarıyla hafta sonu çağrı merkezi harici mesaileri yok
  12. Burak Aksoy

Atlantisnet Kullanıp Esenyurt Civarında Oturan Var Mı?

binada fiber kutusu olan tek iss 1000/1000 239tl galiba 300 olmuş bu sorun devam ederse iptal ettiricem zaten
  13. Burak Aksoy

anladım, pazar günü başıma gelen talihsizlik internetsiz hiç bir şey yapılmıyor
  14. Burak Aksoy

Arkadaşlar Atlantisnet kullanıp Esenyurt civarında oturan var mı? Dün geceden beri internetim yok ve ilk aradığımda modeme güncelleme atıldığını söylediler düzelmedi şimdi ise bakım çalışması yapıldığını söylüyorlar. Kullanıp aynı sorunu yaşayan var mı?
  15. Burak Aksoy

Türknet internetin sürekli gitmesi sorunu

modemle alakalı olabilir varsa yedek deneyin
  16. Burak Aksoy

Atlantisnet Gigapon İnternet

bütçen el veriyorsa geçmeni tavsiye ederim gerçekten o hızlarda bir şeyler indirmek yayın açmak falan ayrı bir keyif
  17. Burak Aksoy

türknetin kendi altyapısı varsa geçmene gerek yok sonuçta o da 1000 veriyor ama yoksa geçilir o hızın tadını alman lazım :)
  18. Burak Aksoy

valla zam yemiş zaten 239 TL ödüyordum 1000 paketine 300 yapmışlar. Yeni yıl fiyatı 300 galiba
  19. Burak Aksoy

Ben geçen hafta bağlattım 930 download 960 upload alıyorum lol ms'im 2 yada 3 1670658932 ayrıca 239 tl ödüyorum 300 mü olmuş fiyatları :)
  20. Burak Aksoy

Yardım Superbox mi redbox mu

telefonunuz turkcell ise hız testi yapın ona göre anlarsınız aşağı yukarı internet hızınızı
Geri