Arama sonuçları: *

1. Celilkug

Yardım Farklı sitelerden çok yavaş indirme alıyorum

ıdm dede aynı internet hızı 1681578298 başka kullanıcılar bi problem yaşamıyor
  2. Celilkug

Yardım Farklı sitelerden çok yavaş indirme alıyorum

merhaba arkadşlar normal bi yerden indirme yapraken mesela steam epic veya google drive vesayre bi sıkıntı olmuyor internetimi kullanabiliyorum lakin mesela ets2 içn mod indirecem dlc indirecem media fire felan veya başka sitelerde çok yavaş indiriyor 100 150kbs gibi bu sorunu nasıl çözeriz...
  3. Celilkug

Yardım Sharemods ve bazı ünlü siteler 50kbs indiriyor

arkadaşlar kolay gelsin ets2 oyuncusuym mod indirecem mesela bilenler bilir hep share modsdan felan indirlir yada başka bi yerden ama tek bu değil herhangi bi dosya indirsem bilindik sitelerden mesela media fire de ahil bişey indirrken 50 60kbs bu google opera farketmiyor ne yaptıysam düzelmedi...
  4. Celilkug

Yardım İnternetim hızlı ama googleden bişey indirirken çok yavaş

bunu yapıp bidaha indirmeyi denicem 1679346799 50kbden 150kb ye çıktı sadece :D
  5. Celilkug

genelde çoğu yerde böyle ya mediafire da da öyle 1679342793 dahada düştü knk
  6. Celilkug

seninki neymiş öyle knk ya alla alla belkide siteden siteye değişiyordur mesela google drivede felan en hızlısında indiriyor ama başka sitelede baya düşük
  7. Celilkug

opera kullanıyorum zaten hocam imd de de aynısı .d ama steam veya başka herhangi bişey olunca sıkıntı yok
  8. Celilkug

merhaba arkaadaşlar internetim hızlı 50mb herhangi torrent olsun steaem epic olsun sıkıntı yok ama googleden ets2 modları felan indirirken çok yavaş hangi siteden olursa olsun media fire felanda aynı hep 200 250kb felan indiriyor bunun bi çaresi varmdır
  9. Celilkug

Öneri Hangi internet sağlayıcıyı önerirsiniz?

hocam o dediğin şey şehirden şehire mahalleeden mahalleye değişebilir yada yeni girmiş biriisne veya 4 5 senedir kullanan biriisne göre değişiebilir ya
Top Bottom