Arama sonuçları: *

1. Chapin

Yardım (0850) 901 07 16 bu numararları açmayın! lütfen bu konuyu dikkate alın!!

Geçmiş olsun, umarım bir sıkıntı çıkmaz. E-devlet üzerinden kontrol edebiliceğiniz bir şey varsa edin derim.
  2. Chapin

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

Türk Telekom'a geçte gör bakalım...
  3. Chapin

Fiber Ne Zaman Gelir

4. Chapin

Fiber Ne Zaman Gelir

Nereye yazdın?
  5. Chapin

Fiber Ne Zaman Gelir

Oturduğum Bulvar üzerinde TürkNet üzerinden sorguladığımda bende 35 MBPS gözükğyor fakat yakında bir bina (400M uzakta) girersem 100 MBPS diyor. Fiber bize gelir mi? Binamız 2010 yılında yapılmış.
  6. Chapin

Rusça Reklamlar Çıkıyor

Arada sanki VPN açmışım gibi rusça reklamlar çıkıyor ama bende VPN açık değil sisteme yeni format attım VPN bile yok. Ama sanki VPN açıkmış gibi rusça reklamlar çıkıyor bu normal mi? Bu günde böyle bir sekme açılmış.
  7. Chapin

TürkNet Engelli Birinden Faydalanmak

Ücreti ben ödüyorum modem onun evinde olucak zaten interneti çok kullanmadığı için her hangi bir yavaşlama olmayacaktır.
  8. Chapin

Alan memnun, satan memnun. 10 Yıllık komuşmuz konuştuğumuzda onun için her hangi bir sorun olmayacağını kendiside bize yakın olduğu için ortak olarak kullanmak istediğini belirtti.
  9. Chapin

75 yerine 35 falan oluyor.
  10. Chapin

Kendisiyle anlaştık kabul etti. Bende faydalanayım dedim.
  11. Chapin

Binada bir komuşumuz %60 engelli ve İnter kullanmıyor bizde onunla anlaşıp onun engelli indiriminden yararlanıp TurkNet'i üzerine yapıp kendi evimize kurarak daha ucuza getiricez. İkisi arasında fark olur mu?
Top Bottom