Arama sonuçları: *

1. C

Yardım İnternet Servis sağlayıcı Önerisi

altyapı varsa türknet cidden mükemmel. Anladığım kadarıyla superonline ve ttelekom anlaşmışlar altyapı olan yere başka altyapı döşemiyorlar sanki. çevremde kimsenin bu ikili dışında bir altyapısı yok (türknet ve atantis gibi) olanlarda da biri varsa diğeri yok malesef. Karar verdim 700'e 500mbps...
  2. C

türknet 100 verdiği için ikisi de 100 hızında 500'e geliyor. 100-200 daha verip tt'de 500 veya 200mbps alırım diye düşünüyorum ezelden beri ttelekom kullanıyorum pek sorun yaşamadım açıkçası. sadece birkaç ay önce internet hızı 20-30lara düşüyordu, 3-4 kere aradım sorun yok dediler. bir gün...
  3. C

evet sağlayıcı bulunduğum konumda tt altyapısı kullanıyor ama 100'den fazla veremiyor anladığım kadarıyla Türktelekomda 200 veya 500mbps hızında bir şey alacağım sanırım çok bir farkı yok diğerleriyle. Ancak vodafone 1 yıl sabit fiyat ve wifi 6 modemi 460 gibi bir fiyata veriyor ve diğer adı...
  4. C

200e kadar destekliyormuş. 100mbps 330tl, 200mbps ise 600 :D 1741794795 Bİr daha kontrol ettim ilk 3 ay 330 daha sonra 450'ye çıkıyor :D bu bilgiyi de en aşağıda tarife bilgilerinin en altında yazmışlar :D resmen gizlemişler hiçbir yerde yazmıyor başka. vodafone ile aynı fiyata denk geliyor.
  5. C

türknet altyapısı yok malesef, gelirse otomatik geçişinizi yaparız diyorlar da kim bilir kaç yıla gelir. sitesinde sorularınız için arayın diyordu, aradım kadın Türkçe bile düzgün konuşamıyordu. Bir şey soruyorum tek kelime cevap verip susuyor. Bu çevrede altyapı var mı gelir mi diyorum...
  6. C

Halihazırda Telekom kullanıyorum taahüt eski olduğu için 100 mbps internete 300 gibi bir ücret ödüyordum. 1 aya taahüt bitiyor yeni bir servis sağlayıcı arıyorum. Çoğu servis sağlayıcıyla konuştum hepsi tt altyapısını kullanıyor. tt 1000mbps'ye kadar internet verirken diğer hepsi sadece 100...
Geri