Arama sonuçları: *

1. D

türknet'in verdiği modemin sürücüsü nasıl indirilir?

arkadaşlar kablosuz olarak türknet 71 download ve 7 upload internet hızım var ama oyunlarda hep pingim oluyor bu yüzden bufferbload yöntemini deniycem ama sürücüyü indiremedim bide daha önce bu yöntemi deneyen var mı acaba işe yarıyor mu? (VMG3625-T50B)
  2. D

Turknet ve d-smart internet sorunu

Ya normalde geldi ama türknet bana önceden birkaç mesaj göndermişti ve ben bakmadım sonra bugün arayıp 27 gün deyince tam tarihe geldi bende bu yüzden güvendim ve 480 tl taahhüt bedeli deyince korktum bu yüzden de direk kabul ettim türknete ulaşmaya çalışıyorum zaten müşteri hizmetlerine...
  3. D

Arkadaşlar az önce aradım konuştum iptal ettirmek istediğimi sordum bana aktif değilsiniz dediler bende ne zaman iptal edebilirim dedim sizi aradıklarında gelmemelerini söyleyin dedi herhangi bir taahhüt bedeli yansır mı dedim hayır dedi düşünceleriniz nedir ?
  4. D

Sadece telefondan bir onayladık dedik onun dışında bir imza falan olmadı yine de iptal edebilir miyim ?
  5. D

Arkadaşlar bugün (0212)9070207 bu numara tarafından aranıp türknet ile olan internetimin kampanyasınin 27 gün önce bittiği söylenip bana 480 tllik bir fatura çıkaracaklarını söylediler ve bana iki şans verdiler biri türknet ile devam edip ayda 180 tl ödeme yapacağım veya d-smart'a geçip ilk 2 ay...
  6. D

Türk telekom dan millenicom a geçiş

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldan beri türk telekom un 16 mbps internetini kullanıyorum hiç memnun değilim 8 mbps kullanan birisiyle farkım yok millenicom a geçmek istiyorum ama 2022 yılının 6 ayına kadar taahütüm var ben bunun taahütünü ödemeden cayabilir miyim ? Haberde görmüştüm aldığım hız bana...
Top Bottom