Arama sonuçları: *

1. Deltanteiger

Türk Telekom hafta sonları çalışıyor mu?

YANSIN BÖYLE DÜNYA USTAAAAAA!! 🚬 🚬 🚬
  2. Deltanteiger

Türk Telekom hafta sonları çalışıyor mu?

Allah sabır versin kardeşim. Bunlar böyle, hepsi böyle. Haftaya diyorlar gelmiyorlar. Arıyorsun yarım saat müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalışıyorsun, bağlanınca da onlar da klasik ''en yakın zamanda'' diyor. Bunlardan adam olmaz yemin ediyorum. Hepsi tembel ve paragöz oldu,
  3. Deltanteiger

TürkNET değer mi, alınır mı sizce?

Eeee iyi o zaman düşüneyim arayayım yarın bakalım ne dicekler. 1721078196 Misal?
  4. Deltanteiger

Sonra zart zurt arayıp yok şu teklifimiz şu, yok bu kampanya bu, Ya da internet gitti dediğimde, yok efendim gibi burun kıvırmasınlar? 1721078044 İleride de şişerse fiyatı almam.
  5. Deltanteiger

BBK Kodu 46638811 Boş Port VAR Altyapı Türü FİBER Maximum Hız 1000Mbps 'e Kadar Santral Mesafe 0 Metre 1721077670 Sonra bunlar da TT gibi yan çizip sol kroşe çakmasınlar?
  6. Deltanteiger

Türktelekom internet sorunu yaşayan varmı benim gibi

Az önce de internet gitti (Bursa). Önce azaldı çekim gücü yakında olmasına rağmen, sonra fos çıktı. Sizin de gitti mi?
  7. Deltanteiger

İndirme hızı falan daha yüksek diyorlar da, bizim 3-4MB indiren internetten sıkıldım.
  8. Deltanteiger

Soru açık ve net. Kullananlar varsa biraz aydınlatabilir mi konuyu? Önerir misiniz? Önermez misiniz? Neden? :) Her yerde reklamları çıkıyor da, hemen sazan gibi atlamak istemedim. :D 😂
  9. Deltanteiger

internet sağlayıcısı çatıma istasyon kurmak istiyor

Burnuma dolandırıcılık kokusu geldi nedense...
Top Bottom