Arama sonuçları: *

1. Dontaçhi

İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Sibanet ne kanka? Sibanetin kurucusu sibanet kullanmıyordur hayatımda ilk defa duydum
  2. Dontaçhi

Mileni.com pahalandı tavsiye verir misiniz

Farklı bir operatöre geçerseniz muhtemelen zam yemeyeyim diye 1 sene taahhüt yapacaksınız. 1 senenin sonunda fiyatı piyasa fiyatına dengelemek için ard arda zam yiyeceksiniz ve gene aynı hesaba denk gelecek. Taşınmadan önce TT ardındansa senelerce milleni kullandım şuan Kablonet kullanıyorum ve...
  3. Dontaçhi

Millenicom deneyimleriniz

35MBPS'lik paketini 2 sene kullandıktan sonra üniversiteye gittiğim şehirde de aynı paketi tekrar yaptırttım. 2 sene de öyle toplam 2 Sene çift hane farklı şehirlerde 2.5 sene de tek bir hane toplam hemen hemen 4.5 yıllık bir deneyimim oldu. Birkaç ay önce taşındığımız ve yeni evde de kablonet...
  4. Dontaçhi

TürkNet saha personeliyim sorularınızı alayım

Şimdi hoca benim aile evindeki altyapı 60MBPS falan destekliyor bana max 35 verebiliyorlar (milleni kullanıyorum) benim yazın üniversitem bitiyor aile evine geçeceğim. Yayın vs yapıyorum 35/11 falan alıyorum bana yayında yetiyor normal şartlarda ancak evde herkes interneti kullanınca sorun...
  5. Dontaçhi

Millenicom'a geçmeli miyim?

3 seneye yakındır millenicom kullanıcısıyım müşteri hizmetlerini 1 kere aramadım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Altyapın iyi ve modemin de sorunsuzsa pek sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.
  6. Dontaçhi

Millenicom iyi midir?

Altyapınız veya modeminizden kaynaklı olabilir. 3 seneye yakındır 2 farklı bölgede (biri 3 sene diğeri 2022 eylülden beri) (marmara ve karadeniz) kullanıyorum. Daha 3 senedir 1 kere müşteri hizmetlerini aradığımı bilmem. Hız düşme/kopma veya herhangi bir sorun yaşamadım. TT kullanırken her...
  7. Dontaçhi

TurkNET vs Millenicom

Şehir bazlı değil de oturduğunuz muhitin altyapısıyla alakalı bir durum olabilir.
  8. Dontaçhi

TurkNET vs Millenicom

2 seneyi aşkın süredir millenicom kullanıcısıyım. Taahütlü ve Taahütsüz bir şekilde, 2 farklı şehirde millenicom kullanıyorum. (Kocaelide şuan ailem, Bartın'da da ben kullanıyorum.) Bu 2.5 senedir daha müşteri hizmetleri nedir bilmiyorum. Türknet alıp sorun yaşayan tonla insan gördüm...
  9. Dontaçhi

Hangi internet Sağlayıcısını Önerirsiniz?

Kocaelide evimde 2 seneyi aşkındır Millenicom kullanıcısıydım daha 1 kere müşteri hizmetlerini aradığımı bilmem. Mükemmel bir deneyimdi benim için. Üniversite için memleketime geldim ve ilk aradığım internet sağlayıcısı Milleni oldu. Hala tek kelimeyle muhteşem bir internet sağlayıcısı 1 kere...
  10. Dontaçhi

Gıbırnet mi Millenicom mu?

Milleni kullanıyorum 1 yıla aşkın süredir 1 kere bile müşteri hizmetlerini aradığımı bilmem.
  11. Dontaçhi

Milleni vs Turknet vs Netspeed ?

Milleni adamdir
  12. Dontaçhi

NetSpeed vs Comnet ikisi arasında kaldım

Milleni'ye baktınız mı?
  13. Dontaçhi

Hangi internet firmasını tercih etmeliyim sizce?

Millenicom kullanıyorum çok memnunum. Öneririm
  14. Dontaçhi

Whatsapp ve İnstagrama girebilen varmı?

UNUT ARTIK ÖYLE Bİ UYGULAMA YOK.
  15. Dontaçhi

Yardım Superonline CS 1.6'da sabit 40 ping

Serverdan da kaynaklı bir durum olabilir. Farklı serverlarda oynamayı denediniz mi
  16. Dontaçhi

birden yükselen ve düşmeyen ping

@alpolojix
  17. Dontaçhi

İnternet paketimi yükseltmeli miyim?

Hocam bağlantı teknolojisi ADSL2+olarak gözüküyor. Yeni bir modem gerekebilir.
  18. Dontaçhi

Evet Eğer ADSL destekli modemin varsa VDSL'ye geçerken modem değişikliği gerekiyor. Milleni ek bir ücreti faturaya yayarak modem veriyor.
  19. Dontaçhi

Hocam kontrol eder misiniz Millenicom kaç veriyor? Bana TT'de max 16 verebiliyorlarken Milleniden 62Mbps alabiliyordum ve Milleni 35/6'lık pakete geçtim oldukça memnunum. https://www.milleni.com.tr/internet-altyapi-sorgulama Eğer milleniye geçmek isterseniz haberim olsun vereceğim kodla ikimiz...
Geri