Arama sonuçları: *

1. Efesevgili

İnternet mi yavaşladı

Hiç aklıma gelmemişti
  2. Efesevgili

İnternet mi yavaşladı

Evde internet gitti bende mobil veri kullanıyorum ve yavaş baya hattım turkcell sadece bendemi böyle
  3. Efesevgili

Altyapısız internette en iyisi nedir

Turkcell superbox kullanıyodum iyi sayılırdı
  4. Efesevgili

Türknet naptın bee

Normal çalışırken güzel sayılır internet hızı ama müşteri hizmetleri çok ilgisiz
  5. Efesevgili

Türknet naptın bee

Knk ona şükret valla ben kentnet kullanıyorum 3 gündür internet yok nerdeyse arıyorum bi kaç bişey yaptırıyolar olmayınca genel olarak sorun var ekiplerimiz geliyo diyolar :D
  6. Efesevgili

Kentnet İnternet Sıkıntısı

Bina yeni yapıldı o yüzden kullanıyorum başka servis bulamadım keyfimden değil yani :)
  7. Efesevgili

Kentnet İnternet Sıkıntısı

Kentnet kullanıyorum ve müşteri hizmetleri kadar kötü bişey yol adamları gün boyu arıyorum açmıyolar sabahtan beri internet yok sadece 1 kere açıldı modemim fişini tak çıkar yapın dediler şaka gibi sanki yapmadığım şey :D Bi arıyorum genel olarak hata var diyolar yok öyle yok böyle adam gibi...
  8. Efesevgili

Hangisi daha iyi

Turkcell bence
  9. Efesevgili

Yardım İstemediğim Halde Fiyat Artışı

Önce ttnetle konuş ne dicekler
  10. Efesevgili

Statik ip nedir?

bende öyle zannetim :)
  11. Efesevgili

Statik ip nedir?

IP adresleri internet hizmet sağlayıcıları tarafından atanır ve bu adresler zaman içerisinde değişebilir. Statik IP adresleri ise değişmez, atandığı cihaz veya sunucu için sabit olarak kalır. ek olarak alınır mı? bilmiyorum PP yi görünce ben böyle bi konumu açtım dedim xd
Top Bottom