Arama sonuçları: *

1. E

Türk Telekom mobi hat çekmiyor?

Türk telekom kullanan arkadaşlar sizde de böyle bir problem var mı acaba? yoksa benden kaynaklımı aramalarda sesleri geliyor benim sesim gitmiyor mobil veri interneti var ama kullanılamıyor
  2. E

Türk nete geçeceğim 1.000 mb.

Ben gayet memnunum türknetten 2 yıl içersinde sadece 2 defa internet gitti
  3. E

Türk nete geçtim uygulama ve site erişim sorunu?

https://github.com/cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey bunu kullanıyorum
  4. E

ben türknet liyim bende hep yasaktı giremiyordum.
  5. E

hocam DNS senin sunucuya farklı bir konumda olduğunuzu gösterir, yani türkiye dışında bir yerde olduğunuzu gösterir
  6. E

telefonlar için WARP pc için goodbyedpi Türkiye öneririm
  7. E

Bazı internet sağlayıcıları DNS i farklı olabiliyor ve yasaklı sitelere VPN siz giriş sağlayabiliyorsun türknet öyle değil türk Telekom gibi 1737221245 Bazen bende discord a VPN siz giriş sağlayabiliyorum
  8. E

Roblox 4-5 ay kadar oldu watpad de bı o kadar oldu
  9. E

Hocam btk akademiye gir roblox ve watpad hakkında bak bakalım yasaklı mı değilmi
  10. E

İNTERNET HIZIM PARASINA GÖRE NASIL

600 tl hocam
  11. E

Türknet mi? milenicom mu? fixnet mi?

İstanbul'da genelde alt yapı var 1736182199 Tam bilmiyorum ama yakınında vatan teknosa varsa oralara sorabilirsin
  12. E

Çok anlamıyorum model işlerinden ama bu uygun gibi https://amzn.eu/d/4ynt38c Ben türknetin 1000mbps tarifesini kullanıyorum modemi tıpa tıp aynı
  13. E

Çekerlerse süper olur 1736176754 Son olaylardan sonra türknet e çok talep arttı modem kalmaması normal
  14. E

O zaman ya türknet, yada türk telekom(yeni alt yapı çeker ise)türknet de alt yapı yoksa başvurun belki alt yapı döşeyebilirler 1736176686 İkinci el veya sıfır modem alabilirsiniz 100mbps olsun size yeter zaten hocam
  15. E

Türk Telekom da tercih edebilirsin millet iki kuruş fazla vermemek için abuk subuk markalara başvuruyor ve sonuç hüsran örnet comnet(bu senin için değil herkes için geçerli)
  16. E

Millenicom önermiyorum türknet şuan en iyisi ve en güveniliri 1736176327 Sorun ping değil hocam paket kaybı
  17. E

Yardım Millenicom internet sorunu

çok garip :ROFLMAO:
  18. E

Demek ki hiçbir zaman e devlete kaydetmemişler ve vergi kaçırıyorlar
  19. E

Eğer ki türknete erişim engeli getirdi ise şuan bildigin müşteri hırsızlığı yapıyorlar dua etsin ki türknet bilmiyordur 1736094013 Kafasına göre erişim engeli getiremez btk nin erisim engeli getirdiği şeylere getirmesi lazım
Geri