Arama sonuçları: *

1. E

TurkNet Davet kodu lazım ??

Evet eski abonelik henüz kaldırılmamış sistemde.
  2. E

TurkNet Davet kodu lazım ??

EEY55WL10NJT Buyur hocam. Başvuru oluştururken davet kodu istiyor. Telefon ile başvurursan davet kodum var dediğinde söylemeni istiyor.
  3. E

Öneri TT GPON VAR, Sağlayıcı ne önerirsiniz ?

Bende zaten talep et dedim. Bazen sağlıyorlar 2 ayda.
  4. E

Türknet Kendi alt yapısı üzerinden.
  5. E

499₺ 1Gigabit Türknet veriyor. Talep et türknet panelinden arıyorlar duruma göre
  6. E

İNTERNET HIZI PROBLEMİ

Anakartın ve kablon destekliyor gözüküyor. Modem içinden çıkan kablo'da Cat5e veya Cat6 üzeri olmasına rağmen hızın hala pc speed testinde 100 çıkıyorsa. Ağ Bağdaştırıcı ayarlarını kontrol etmen gerekiyor. 1729687340 Cat5e üzeri kablo denemesine rağmen farketmiyorsa ve iki kablo deneyerek...
  7. E

Binaya gelen fiber kutu FTTH mi FTTB mi?

Türknet 1000e 1000 kullanıyorum DW saniyede 120mbps falan görebiliyorum.
  8. E

Yardım 1000mpbs altyapım var kullanabiliyormuyum

Evet internet bağlantısı için abonelik oluşturduğunda ekip geliyor aşşağıdaki kutudan dairene fiber hat çekiyor ve kurulumu sağlıyor. Not: Türknet ise eğer 1000/1000 veriyor direk dairene hattı çekip.
  9. E

Taahüt bitti nasıl farklı operatöre geçiş yaparım

Çoğu firmanın işine geliyor. Web üzerinden numara taşıma olarak arat. Numaranı girip başvuruyorsun Türktelekom zaten başvura bastığın an arıyor seni.
  10. E

Merhaba, Netgsm kullanan var mı?

Eğer gerçekten Turkcell baz istasyonlarını kullanıyor ise istanbul içinde çok iyi bir çekim alanı var demektedir. FP olarak alınabilecek bir çok paketi var. Ancak sana bu paket fiyatlarının devamlılığını sunamayacağını düşünüyorum. Turkcell kendisine böyle rakip olacak birine müşteri kaybetmek...
  11. E

Yardım superbox'da şifre değiştirmek hızını yavaşlatır mı

Uğraşmak istemedim demiş kısacası.
  12. E

Migros İnternet Çıkmış

TT Alt yapısı ile anlaşmalıdır diğerleri gibi normal
  13. E

Hangi firmayı tercih etmeliyim?

Altyapı sahibi kimse ondan alman daha mantıklı. Herhangi bir arıza durumunda en hızlı dönüş yapacak alt yapı sahibi her zaman
  14. E

Altyapı Geldi Ne Zaman Bağlanıp Aktifleşir?

Bizim Türknet Gigafiber 2 aya sisteme yansımıştı.
  15. E

Millenicom dolandırıcılıkta çığır açıyor.

Otomasyon bu el ile kesilen bir fatura değil. Dolayısıyla konuşmaya çalışsan'da sistem böyle olduğu için ödemeniz gerekmektedir diyecektir. Abonelik hizmetine başlarken attığınız ıslak/elektronik imzaların üstünde yüksek ihtimalle böyle bir madde bulunuyordu. 1720697513 X firması Kaybettiği...
  16. E

Google'da çıktı alırken, boşu boşuna 1 sayfa daha çıkıyor.

Sayfalara tıklayıp sadece 1. sayfayı seçerek yazdırabilirsin.
  17. E

Ben bu internete ne yapayım?

Siteye girebildiğine şaşırdım :d 1gigabit kullanıyorum. İş yerinde ki 100mbps ile bir şey indirmek zulüm valla
  18. E

Türknet arkadaşını getir kodu

EEY55WL10NJT Buyur
  19. E

internete %66 zam dogrumumudur ve iss onerisi

Tahattüt olmayan ISS gidip 12 aylık toplu ödeme yaparak 1 yılda olsa sabit fiyat garanti etmiş oluyorsun. Örneğin Türknet Gigafiber 399₺ 12 ay peşin ödersen 379₺ olarak ödüyorsun. Ve zamdan 1 yıl boyunca etkilenmiyorsun.
Top Bottom