Arama sonuçları: *

1. Epik41

Türk Telekom 50Mbps'den 100Mbps'ye geçişte upload hızı düştü

Teşekkürler kardeşim şans işi benim bölgemde tam anlamıyla 100 download almak mümkün değil, yeterli de bence bir süre, 1000Mbps gelene kadar en azından.🙂 Bende 18 - 19 arası upload alıyorum upload kısmında çok memnunum şimdi. Açtığım konunun sizi de bu şekilde olumlu yönlendirmesi çok iyi...
  2. Epik41

Arkadaşlar Merhaba, Bir takım sorunları çözdüler. Güncel xDSL istatistiği aşağıya bırakıyorum. Aynı zamanda hız testide aşağıda. Sizce değerler nasıl? ============================================================================= xDSLFwVersion: FwVer:5.12.26.0_B_A60901...
  3. Epik41

Anladım. Arıza kaydı bıraktım bakalım neler olacak buradan gelişmeleri aktarırım. Belki benim gibi sorun yaşayanlara da bir rehber olur.
  4. Epik41

Ben aradım hocam ama hala aynı hızımı düşürücem tekrar aynı tarifeme dönücem. 1 - 2 saat sonra tekrardan yükseltince bakalım neler oluyor. Böyle bir hakkım var değil mi?
  5. Epik41

Eyw hocam. Ben bu yazıyı sözlü olarak Telekom’a mı ileteyim. Yoksa yazılı şekilde talep mi açmam lazım. Yazılı talep göndeceksem talebi nereden göndereceğim konusunda da desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler ☺️
  6. Epik41

1713636595 Nasıl destek kaydı açacağım yardımcı olur musunuz? Telekom benimki :)
  7. Epik41

Hocam değerler böyle. 1713636094 Eyw hocam sildim fotoları :) Aşağıda yazan not da bu: ============================================================================= xDSLFwVersion: FwVer:5.12.26.0_B_A60901 HwVer:T14.F7_0.0 Line State: Up Modulation: ITU G.993.2(VDSL2) Annex Mode: ANNEX_B...
  8. Epik41

Anladım hocam, kaç defa aradım ama kimse bir şey bilmiyor sanki. Hızı mı düşürsem tekrar 50'ye sonra 100 bir daha çıkarsam sizce düzelir mi?
  9. Epik41

Yani sadece kafam takılan soru şu? Neden 100 Mbps'ye geçince 8'e düştü upload hızım.
  10. Epik41

Arkadaşlar merhaba, İlgili sorum şu şekilde hız aşırtmadan önce yani hızımı 100Mbps'ye çıkarmadan önce 50Mbps olarak kullanıyordum. Hızımı 100Mbps olarak değiştirmek için Telekom'u aradım ve hızımın yükseltilmesi için destek rica ettim. Her şey iyi hoş ama 50Mbps iken upload hızım '15'...
Top Bottom