Arama sonuçları: *

1. Eren Kurtuluş

Öneri 🚨Turkcell 1000 mbps'ye kadar hız hediye!🚨

altyapımız yettiği halde gigabit için extra para talep ediyor, bide bana jest yapıyormuş gibi hediye veriyor. İstese 1 gigbitten de yüksek hız verir ama yoook. pazarlama muhabbeti yapacak illa. dava açıcam istemiyorum kardeşim 1000mbps internet falan benim 500 paketim var gigabit falan ben...
  2. Eren Kurtuluş

Hızım olması gerektiğinden daha yüksek?

bende 500mbps superonline paketi var ilk günden beri 1000mbps veriyorlar. bence altyapı ne kadar destekliyorsa kısıtlamadan o kadarı veriyorlar.
  3. Eren Kurtuluş

1 Kabloyu bütün servis sağlayıcıları kullanabilir mi?

Yakında taşınacağım ve taşındığım dairede fiber altyapı mevcut. Türknet Gigafiber desteklemiyor ama ben gigafiber kullanmak istiyorum ve bunun için başvuracağım. Sorum ise şu türknet gigafiberi getirdiği zaman kendi kablosunu çekmesi gerekecek mi? Zaten daireye kadar gelen kabloyu kullanamaz mı...
  4. Eren Kurtuluş

Türknet GigaFiber İnceleme

Ben tam anlayamadım sanırım bu hız için sadece ve sadece 100tl mi aldılar sizden?
  5. Eren Kurtuluş

xiaomi mi wifi güçlendirici ne işe yarıyor

Bende AirTies 4420 var. Kablo ile bağladım. Ayarlarını amcam yaptı birazcık karışıktı. Senin dediğin cihaz hakkında bilgim yok. Sadece ne işe yaradığını biliyorum.
  6. Eren Kurtuluş

xiaomi mi wifi güçlendirici ne işe yarıyor

WiFi sinyalleri odana kadar gelmiyorsa bu cihazla modemini birbirine bağlıyorsun. Sonra bağladığın güçlendiriciyi odana koyuyorsun. Aynı İnterneti 2 Modemden alıyorsun.
Top Bottom