Arama sonuçları: *

1. Ertug Karakas

Yardım GibirNet nasıl güvenilir mi, kullanan var mı ?

Selamlar arkadaşlar iyi forumlar internette gördüm Gibir Net’i, güvenilir mi İstanbulda yaşıyorum hız nasıl yardımcı olur musunu ?
  2. Ertug Karakas

Yayın için upload sorunu

Malesef alamazsın dostum alt yapın yoksa, malesef tek çözüm istesende istemesende superbox
  3. Ertug Karakas

Gta 5 indirme süresi

17-18 saat sürer full açık kalırsa
  4. Ertug Karakas

Yardım Bir Şey İndirirken İnternet Çok Yavaşlıyor

Teşekkür ederim bakıyorum hemen.
  5. Ertug Karakas

Nasıl yapacağım biliyorsan yardımcı olur musun veya diğer programlar içinde yapmam gerekiyor sanırım, bu işlemin uygulaması vb var mı ? Ve ayarlardan bant genişliğini azalttığım zaman indirme hızı düşer mi ?
  6. Ertug Karakas

Genel olarak steam vbden indiriyorum ne yapmam gerekiyor sınırlandırma için, yardımcı olur musun
  7. Ertug Karakas

Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar. Genel olarak her hangi bir şey indirirken twittera bile giremiyorum telefondan eskiden böyle olmazdı bunun sebbei nedir ? Pcden valorantın kurulum dosyasını indiriyorum 65 mb ama o inerken whatsappa bile giremiyorum.
  8. Ertug Karakas

Yardım Evime Fiber Altyapısı Nasıl Çektirebilirim ?

Aynen ekstra ücret ödenmiyor.
  9. Ertug Karakas

Ücretsiz dostum direkt çalışmayla hallediyorlarmış.
  10. Ertug Karakas

Değil dostum turkcell kendisi söyledi telefonda imzaları toplayıp TİM'e gelin hallediyoruz dedi ama alt yapı turk telekom
  11. Ertug Karakas

Binadaki dairelerin yüzde 50sinden fazlası mı yoksa herkese mi imzalatmam lazım ve altyapı TürkTelekom
  12. Ertug Karakas

Arkadaşlar selamlar eve sanırım binadan imza toplayınca fiber alt yapı yapıyorlarmış, bu doğru mu veya başka bir yöntem var mı ?
Top Bottom