Arama sonuçları: *

1. Evren avcı

Yardım Yerel firma ile fiber altyapı çektiren var mı?

Arkadaşlar bulunduğum bölgede yerel bir firma ile fiber altyapı için konuştum biz çekebiliriz dediler. Şimdi burda borular döşeli ama kablolama evin hemen yanında tt nin fiber internet için sokaklara koyduğu beyaz kutu var. Şimdi oradan fiber kablo çekimi tahmini ne kadar tutar diğer masraflar...
  2. Evren avcı

Öneri 👉TÜRK TELEKOM SAHA EKİBİ YER'LERİ👈

aynısını yaptım 1.5 yıl oldu kaç kere söz verdiler yok.
  3. Evren avcı

Comnet verileri sızmış

comnet oldu
  4. Evren avcı

fiber internet başvurunu nasıl yapmalıyım? altyapı var ama kablolar yok.

Arkadaşlar evimizin olduğu sokağa yıllar önce fiber internet altyapısı için mavi borular döşediler. hatta evin yanında dolap da mevcut ama 5 yıldır kimse fiber internet kablolarını evlere dağıtmadı. sorgulama yapınca altyapı olduğu gözükmüyor. durum bu şekilde yani kendim tek başıma dilekçe...
  5. Evren avcı

Turknet Sözünde Durdu 1000/1000 Mbps

hayırlı olsun. ne kadar ödüyorsunuz.
  6. Evren avcı

İnternetinizden Ne Kadar Memnunsunuz? -ANKET-

1 puan oda servisleri zamanında geliyor. birde eve yakın. onun dışında leş. uydu interneti zaten yağmur falan olunca ya kesiliyo ya yavaşlıyor. 12mbps eski kullanıcı olduğumdan 90tl şuan ama güncel aylık faturası 170tl.
  7. Evren avcı

Babamı nasıl TürkNet'e ikna edebilirim

geçirmek istiyorsan babana şuanki modemden hız sınırı koy ama baya düşük olsun. kendisinde internet çok yavaş çekince geçme olasılığı artar.
  8. Evren avcı

Turkcell sınırsız internet

videoda yaş sınırlaması var açılmıyor bende.
  9. Evren avcı

5G Türkiyede ne zaman olur?

ne 5g kardeşim daha 3g hızlarını adam akıllı vermiyorlar.
  10. Evren avcı

Yardım Babama internet değiştirmeye nasıl ikna ederim

baban internete bağlanıysa ona hız sınırı 50kbps koy. sonra zaten çekmeyince kendisi mırıldanmaya başlar.
  11. Evren avcı

Donanım arşivi Forum İnternet Hızlarını Paylaşıyor (ANKET)

12mbps aylık 90tl türk telekom fiber bağlasın zaten evin hemen yanında kutu üff ondan sonra en az 100mbps çekerim.
  12. Evren avcı

Forum Hangi Operatörü Kullanıyor? [ANKET]

hepsi birbirinden vasat şehrin merkezinde 10mbps bile geçemiyorlar. 1616181595 ama türkcell daha fazla int falan veriyor.
  13. Evren avcı

Turkcell Superbox İle İbretlik Hız Testlerim

3 yıldır olduğum ilçede ne vodafone ne türkcel 20mbps geçmemiştir. rezillik hepsi ya
Top Bottom