Arama sonuçları: *

1. Exanimu

TT vdsl upload arttı

Birkaç ay önce benim 50mbps turktelekom paketimde upload 15e yükseldi, hala aynı.
  2. Exanimu

Turknet iptal işlemleri

Türknet hattımı bu ay kapattırdım, son fatura kullanılan gün kadar kesildi.
  3. Exanimu

Türknet kullanıp son günlerde sorun yaşayan var mı

Bende oluyor, dün ve bugün bayağı yavaşladı, ilginç bir yavaşlaması vardı. Youtube a girmesi 15sn sürüyor video açması 10sn sürüyor ama video açıldığında 2k donmadan takılmadan çalışıyordu, şuan sorun yok ama.
  4. Exanimu

Yardım Evimize bağlanan bu internet kablosu fiber mi?

O zaman fiberdir, fotoğrafta bakir kabloya benziyor da.
  5. Exanimu

Yardım Evimize bağlanan bu internet kablosu fiber mi?

Fiber değil, normal bakır kablo.
  6. Exanimu

Yardım Fiber ile Bakır kablo farkı

82Mbps için fibere ihtiyacınız yok zaten, hattınız iyiyse ki Türknet'in belirttiği hızın bir çok etkeni var sokağındaki ve binadaki kablolar yeni ve sorunsuzsa bakır kablo ile vdsl üzerinden rahatlıkla 82 alırsın.
  7. Exanimu

Özgür iletişim 75 paketi modem veriyor mu?

Türknet sadece fiber için modem veriyor, vdsl için kendinize modem almalısınız.
  8. Exanimu

Türkiye’deki tüm kullanıcıların internet hareketleri, BTK’ya akıyor.

Hmm demek ki bizim verileri toplayan şirketler bizim verileri anonim olarak alıyorlar. Anladım. Demek ki sonra veriler ellerine ulaştıklarında çekiliş ile üyeliklere yerleştirip o şekilde işlemlerine devam ediyorlardır, evet çok harika mantıklı oldu aydınlanma yaşadım gerçekten. İşin şakası...
  9. Exanimu

Türkiye’deki tüm kullanıcıların internet hareketleri, BTK’ya akıyor.

Bu konuyu açmak için mi üye oldun hocam? zaten başlığı da direkt copy-paste yapmışsın, aklına gelen tüm teknoloji devletleri zaten senin yaptıklarını saniye saniye kaydediyor, ve bunu sana karşı yaşam tarzını ve alışveriş alışkanlıklarını analiz ederek reklam aracı olarak kullanıyor, gerekirse...
  10. Exanimu

Türknet Port doluluğu

Ben turknet kullanıyorum yan evimdeki kardeşim türknet'e başvurdu türktelekom tarafında port açıklığı olmadığı için işlemi tamamlayamadılar, sonrasında türktelekom'a başvurdu 1 hafta içerisinde port ayarlanıp interneti bağlandı, bu durumda türktelekom kurnazlık yapıyor. bence sizde türktelekom'a...
  11. Exanimu

Vodofone yanımda 7000 şifre göndermiyor

Android mi kullanıyorsunuz? Androidlerde premuim sms mevzusu var bu tarz bazı 4 haneli no lara sms attığınızda para çekebildiği için bir uyarı çıkıyor eğer zamanında o tarz bir uyarıya hayır cevabı verdiyseniz sms göndermez...
  12. Exanimu

TürkNet telefon sorunu

Sanırım şu an ev telefonu+internet hizmetiniz var, ama anladığım kadarıyla TürkNet'e başvururken yalın internet başvurusu yapmışsınız o sebeple işlem olmamış hem ev telefonu hem interneti TürkNet'e geçirmek için tekrar işlem yapacaklar sanırım.
  13. Exanimu

Türk Telekom Cayma Bedeli

Siz Türk Telekom'a cayma bedelini son fatura ile birlikte ödeyeceksiniz, Türk Telekom'dan aldığınız fatura suretini sonrasında Türknet'e ticket atın gerekli işlemi yaparlar diye tahmin ediyorum, Türknet ile iletişime geçin size kesin bilgiyi versinler.
  14. Exanimu

Turknet Modem buluşmuyor

Bağlantı problemi yoksa sorun olmaz, tamir işlemleri için para almıyorlar, zaten aktardıkları turktelekom ekipleri adresinize bile gelmeden bağlantınız olduğunu görüp türknet'in oluşturduğu talebi kapatırlar.
Top Bottom