Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Bilgisayarda indirme yaparken düşük indirme hızı alıyorum

siz soyleyince fark ettim cidden normalde 60 mbps olan hızım suan 20 mbps herkeste bir şey var galiba
  2. Eymenzz

Yardım Altyapı sorgualama siteleri çalışmıyor

bendede calısmıyor
  3. Eymenzz

Asus prime B550M-K anakart wifi adaptör önerisi.

amozon hepsinden daha iyi ne iade yaparken sorun cıkartır nede baska birşeyde 1737197379 asıl pttawm kotu ordan bir şey alanlar kesinlikle mutlu degil ya kusurlu urun yolluyorlar yada baska bişey
  4. Eymenzz

Asus prime B550M-K anakart wifi adaptör önerisi.

https://www.amazon.com.tr/PX-AC1200-Realtek-1200Mbps-Adapt%C3%B6r-Wireless/dp/B0B5926MH1/ref=sr_1_7?adgrpid=125592929888&dib=eyJ2IjoiMSJ9.9hy5X9KlKhrBJTXOeVSoE_KH7HyDwjK5gQg0zMCF83cqXoYHd30NbijOiXbsB0iimOAjz-H_JZoPA3dW_jft_Yd bende bu vardı mis gibi çekiyordu
  5. Eymenzz

Fiber dilekceşi illahi bolge mudurlugunemi verilmeli

merhaba türk telekom fiber için dilekce yazdım onu istinye parktaki turk telekom subesine verecegim ama bazı kişiler oraya verilmedigini soyluyor bolge mudurlugunemi ne vermem gerekiyormus dogrumu
  6. Eymenzz

Bu yazı fiber çalışmasımı yapılıyor demek

dilekçe gibi bir şey yazdım bir kişide boyle yazmıs bizim ve evimizin yakınındakiler imza atsa bunu türk telekom götürsek bir çalısma baslatırlarmı 1736628084 tabii ki daha düzgün bir yazı ile .D
  7. Eymenzz

fiber gelemsi için ne yapabilirim
  8. Eymenzz

bende ediyorum istanbul en bilindik yerinde oturuyorum fiber vermiyorlar dedemler bile fiber kullanıyo bizde yok yaa
  9. Eymenzz

fatih sultan mehmet mahhallesi
  10. Eymenzz

istanbul sarıyer mahheleye gerek varmı
  11. Eymenzz

ön basvuru yap secenegi var bu ne işe yarıyor peki
  12. Eymenzz

merhaba adresimde fiber yok bende basvuru gibi bir şey yapıcakken boyle bir yazı geldi bu ne demek oluyor suan bolgemde bir fiber çalışmasımı planlıyorlar yani boyle bir şey varsa bu işlemi nasıl hızlandıra bilirim
  13. Eymenzz

Netspeede geçmek mantiklimı

Merhaba türk Telekom dan hem aldığı para hemde verdiği hizmetten memnun olmadığım için netspeede geçmek istedim ama onlardada adresime port yok telekomun altyapisini kullanarak aylık 300tl 100mbps VDSL olan netspeed geçmek mantıklı mı türk Telekoma 60mbps için 550tl ödeme yapıyorum birde...
  14. Eymenzz

Türk Telekom yerine geçebilecegim internet saglayacisi önerisi

Netspeed baktım port yok ama telekomun altyapisini kullanarak netspeed geçebiliyorum 100mbps VDSL 300 TL geçmek mantıklı olurmu kendileri bir modem takiyolarmı
  15. Eymenzz

Nereden bakabilirim başka bir sagliyaciga geçmek istersem altyapimi nerden sorgularim evet müstakil evde oturuyorum
  16. Eymenzz

Merhaba türk Telekom ile sorunlarım var dsl sorunlarım var arıyorum sorun olmasına rağmen var diyorlar en sonunda modemin dsl kablosunu cikarttip aradım ancak öyle arıza kaydı oluşturdular 1 haftadır gelicekler tabi sorum şu türk telekom yerine geçebilecegim bir internet markası varmıdır VDSL...
  17. Eymenzz

Türk Telekom direkten eve kablo çeker mi?

Merhaba, bugün ve birkaç gündür Türk Telekom modemimim DSL ışıgı yanmıyor yansa bile 5 dk sonra yine kapanıyor. Modem yanmıştı yenisini takmaya gelen ekip direkten gelen kabloya ek yapıldıgını bu kablonun yakında sorun cıkartıcagını soylemişti ki büyük ihtimal sorun kabloda. Duyduguma gore Türk...
Top Bottom