Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Santral mesafesi hakkında sorum var

Adslde olduğun için Telekom santraline uzaklığını belirtiyor VDSL aktifleştirse senin için önemli olan saha dolabına uzaklık VDSL açılınca tekrar kotnrol edersin
  2. F

Yardım Altyapı Nasıl Getirtebilirim?

Tweet at Telekom destek sana dm atar zaten
  3. F

10 daire üstünde ise fiber gelir (1-2 yıla ) altında ise bira müstakil ise VDSL gelir dediğim kişiyi etiketleyin TT ceosu
  4. F

Twitterdan ümit Ünalı etiketle durumu belirt iyi kötü dönerler (müstakilse biraz zor VDSL belki gelir )
  5. F

Öneri 350 TL' yi geçmeyen hangi iss önerirsiniz?

Gibirnet deneyimim kötüydü maalesef kendileri işi bilen deneyimli insanlar olsa da Türktelekoma diş geçiremediler 1 ay kopup duran interneti kullandım buna geçtim yine kötüydü kayıt açtım benim portu başkasına vermişler bana arızalı port kalmış ondan kopma yapıp duruyormus bunlar hemen çözüme...
  6. F

Fiyat ne olur bilmiyorum ama btk bi tane omurga firmasını engellemişti lisans almadığı için anlaşmadılarsa heryerde fiyatlar artabilir ping de cabası olur ama şuan 260 TL diye hatırlıyorum VDSL için
  7. F

Gigaspeed kullanıyorum bı sorun göremedim şimdilik çok oyun oynamıyorum ama CS2 de 60 70ms ping verdi kabloluda (VDSL) pubg mobile 30 40 MS veriyor
  8. F

Modem değişikliği fark eder mi?

Once altyapı firması ile görüş altyapıda sorun olabilir modem çok eski ise değiştirmen yararına olur gerek güvenlik açısından gerek wifi nesli açısından
  9. F

Yardım İnternet sağlayıcı öneri

Evine fiber veren hangi firma varsa ona geç bazen yerel firmaların da fiberi oluyor araştır ama telekomda sorun olacağını sanmıyorum muhtemelen altyapı sorunludur komşularına sor onlarda da aynı sorun var mı diye
  10. F

KKTC internet sağlayıcıları

KKTC'de yasak mı bilmiyorum ama starlink falan denenebilir bence olmadı yerel kaliteli bir firmadan airfiber bakılabilir
  11. F

Gıbırnet internet nasıl 100 mbps alınır mı

Telekoma çok dış geçiremiyorlar ama fena da değil routera ROOT olarak bağlanma işini bu firmanın yöneticilerinden biri yapmıştı bilgileri az değil yani
  12. F

Türksat Kablo Net in Modemi yerine başka modem kullanılır mı

Altyapıya göre değişir anten kablosu girişime benzer giriş varsa çok bir alternatifin yok fakat fiberse Turkcell'in gponlar uyuyor diye hatırlıyorum (bilen arkadaşlar düzeltebilir)
  13. F

Vodafone CGNAT'lı İP Veriyormu

Altyapı sağlayıcın sol onun modemi gelicem her türlü kısıtlı olma kısmı çok doğru ileri düzey bir iş yapıyorsan gpondan kurtulanlar var mavi olan forumda görmüştüm ordan bilgi alabilirsin ip kısmıda sabit ip ile çözülür dediğin
  14. F

Vodafone CGNAT'lı İP Veriyormu

Cgnat yapmayan sağlayıcı kaldığını sanmıyorum sabit ip alırsan sorunun çözülür (güneydoğulular ne alaka onu anlamadım ama ) modem arayüzüne her türlü giriş yapabiliyor olman lazım
  15. F

Altyapımı nasıl yükseltirim?

İş için diyince tamam o zaman bakabilirsin başka firmalara
  16. F

Simetrik internet alacaksanız biraz zor (atıyorum 35download 35upload gibi)
  17. F

İşten kasıt simetrikse biraz zor normal internet olarak sorgulayınca verebiliyor olarak görünüyor diğerlerinde
  18. F

FİBER ALTYAPI NASIL GETİRİLİR

Twitterdan ümit unala ulaş genelde olumlu sonuçlanıyor bir zorluk yoksa mustakil ise ev çok zor bir ihtimal
  19. F

İNTERNET HIZIM PARASINA GÖRE NASIL

Ne Zaman baba ne zaman mezara girince mi
  20. F

İNTERNET HIZIM PARASINA GÖRE NASIL

Konuya baktıkca yaşadığım hayattan utandım 400 veriyorum 35mpbs eve gelen 28 30 anca
Top Bottom