Arama sonuçları: *

1. FakeLords

HANGİ İNTERNET SAĞLAYICISINI ALMALIYIM

taahhütsüz lazım ama birkaç aylık için alıcam
  2. FakeLords

aylık 1400 tl
  3. FakeLords

tamamdır çok teşekkür ederim
  4. FakeLords

evet var kullanıyor musunuz acaba
  5. FakeLords

Atlantis netin 1000 e 1000 altyapısı mevcut fakat soru işaretlerim var iyi midir ping değerleri nasıldır diye sizce alınır mı alınmzsa hangi sağlayıcıyı almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. FakeLords

kyk da kullanabileceğim taşınabilir internet sağlayıcıları

tamamdır tekrardan teşekkürler iyi akşamlar dilerim
  7. FakeLords

en fazla 300 müş 1724002238 anladım çok teşekkür ederim yardımınız için 1724002277 çok teşekkür ederim yardımınız için süperbox alıcaktım bu beni idare eder diye düşünüyorum
  8. FakeLords

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/yeni-musteri-kampanyalari/yeni-magnet-limitsiz-tarifesi bu taşınabilir mi 1724002099 hmm ortalama kaç Mbps alıyordun iyi miydi
  9. FakeLords

bu magnet taşınabilir mi 1724001908 redbox da daha önce aboneliği olan kullanıcılara veriliyor galiba
  10. FakeLords

superonlline çok pahalı türktelekoma baktım o da hemen hemen aynı bu iki firma dışında kyk da kullanabileceğim internet sağlayıcısı var mıdır acaba
  11. FakeLords

1GBPS internet önerisi superonline tt kablonet altyapı var

evet bende öyle biliyordum keşke zamanı gelince zam yapsalardı
  12. FakeLords

evet bende çok şaşırdım fiyatın bir anda yükselmesini beklemiyorum kullanmadıgım şey ile alakalı yorumum yapamam maalesef yanlış olur ama forumda illa kullanan vardır
  13. FakeLords

superonline kullanıyorum kapmanya fiyatı 500mgbt için 300 1gbt içinde 350 idi
  14. FakeLords

D smart Fesih Başvurusu

şuan faydalanabilirmiyim yani çünkü başvuru öncesi iptal ettirmedim 1689954732 şuan iptal ettirsem olurmu
  15. FakeLords

D smart Fesih Başvurusu

2 gün önce superonline a başvurdum ve bugün bagladılar 2 sorum olacak 1. ben 500 lük paketi aldım ama hızım şuan 90 belli bir süre sonra hızım tam oturacakmı 2. sorumda ben dsmarttan turkcell e geçtim başka bir saglayıcıdan superonline a geçtiginiz zaman bellirli bir ücreti kendileri ödüyor...
  16. FakeLords

Türk Telekom fiyatları şaka mı?

bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim
  17. FakeLords

Türk Telekom fiyatları şaka mı?

dün d smarttan turkcell superonline a geçiş yaptım 300 tl ye 500e 50 internet paketini aldım 12 taahüt ile sizce fiyatı iyi mi? fiyattan ziyade superonline iyi bir operatörmü
  18. FakeLords

Kullandıgım Modem Alacagım İnternet Paketine Uygunmu

ozaman talep etmek zorundayım bilgilendirdiginiz için teşekkürler
  19. FakeLords

ekstra ücret vemek istemedigim için elimdeki modemin uyup uymadıgını soruyorum
  20. FakeLords

merhabalar şuan kullandıgım modem bu TD-W9970 alacagım internet paketide bu modemim bu hızı desteklermi
Top Bottom