Arama sonuçları: *

1. Faveouls

Steam acces denied hatası

(Arkadas konuyu hortlatmis diye uyari mayetinde yaziyorum bunu). @PoweraX dostum boyle eski konulara mesaj yazmak yerine konu sahibine ozel mesaj atman cok daha mantikli olacaktir. Zaten senin gibi baskalari da varsa o konuyu anahtar kelimeler ile bulacaktir. Boyle eski konulari aciga cikartmak...
  2. Faveouls

Yardım SİZCE 1000 MBPS HIZA GEÇMEK MANTIKLI MI?

100Mbps yeterli o halde.
  3. Faveouls

Yardım SİZCE 1000 MBPS HIZA GEÇMEK MANTIKLI MI?

interneti sadece sen kullaniyorsan ya da diger aile bireylerin sadece basit isler icin kullaniyorsa. Arkadaslarinla hadi bugun bunu oynayalim diye 50-60gb gibi boyutlarda oyunlari indirmiyorsan bir anda, bence geregi yok. Bizim arkadaslar gelin sunu oynayalim simdi diyo o zaman 1000mbps falan...
  4. Faveouls

Dowload 75 Uploud 15 Tiktok yayın için yeterli mi?

Yayini neden tiktok'da acmayi planliyorsun, bilgisayar yayinini. Yeterli olur bu arada.
  5. Faveouls

Öneri 📍GIBIRNet 6 Ay Sabit Fiyat Kampanyası Başladı

Su foruma Turkce ogretmeni gerekiyor, canli ders versin ne olur.
  6. Faveouls

Türknet 600tl Kurulum Ücreti almasına rağmen modem vermiyor!

Hatırladığım kadarıyla kurulum ücreti almıyordu, modem ücretini de her ay taksitli şekilde alıyordu. Böyle olmaması gerekiyor Türknet ise. Belki güncellemişlerdir kurulum olaylarını.
  7. Faveouls

Turkcell superonline 1000megabit internet hızını 950megabit olarak veriyor

Modemin ya da routerin dandiktir dostum. 1000Mbps için yeni bir cihaz al. Sana verdikleri yeterli olmuyor. Benim 50Mbps internetimde bile bufferbloat sorunu var, orta yollu bi Asus modem ile.
  8. Faveouls

Turknet Yakışmayan hizmet

Bu olay bende de öyle speedtest ya da nperf'de test yapıyorum 20-25 falan çıkıyor valorant'da 9-10ms alıyordum. Bu olay sanırım konuma göre değişiklik gösteriyor ya da farklı bir sebebi var.
  9. Faveouls

Hangi Süperbox interneti tercih edersiniz !?

@TİTAN. Istanbul mu?
  10. Faveouls

hangi internet sağlayıcısını almalıyım?

Ben Türkiye'de Türknet'in daha başarılı olacağını düşünüyorum önümüzde ki dönemlerde. Çoğu yere fiber altyapı çalışmaları yapması gibi birçok çalışması var. Ben Türknet kullanıyorum, arada kopmalar vs. olsa da memnunum. Benim önerim Türknet olurdu.
  11. Faveouls

internet nasıl bağlatılır?

Türknet modem vermiyor fakat faturana yansıtarak 300TL gibi ücretli bir modem alabiliyorsun ister isen.
  12. Faveouls

turknet geçilirmi türknet kullananlar yardım edin ?

2 yıldır kullanıyorum, memnunum. Millenicom ile falan uğraşma. Direkt geçmeni öneririm.
  13. Faveouls

Türk net'e Geçtim Hızlar mükemmel

2 yıl oldu Türknet kullanalı ve her sorun olduğunda kendileri çözüyor kısa sürede ki ben Karadenizde yaşıyorum(GİRESUN) ne kadar sorunlu bir il olduğunu söylemeyeyim alt yapı ve elektrik sorunlarını, son derece sorunlu. Bu 2 yıl içerisinde belki 5 kere falan kesilmiştir, online işlemlerden...
  14. Faveouls

SUBERBOX MU TÜRK TELEKOM FİBER Mİ

Ne kadar var anlaşmanın bitmesine? Para ile çok sorununuz yok ise geçebilirsiniz. 15Mpbs daha fazla aldığınız ve daha az ping aldığınız internetin cayma bedelini karşılamış sayılırsınız 6 ay sonunda aradaki fiyat farkı ile, fibere geçer iseniz. Sabit kalıyorsanız Fibere geçebilirsiniz. Daha...
  15. Faveouls

Vodafone nakil işlemi için 100tll istiyor!!!!!

Sözleşmen var değil mi?
  16. Faveouls

Turknet Online İşlemelere Giriş Yapamıyorum

Arkadaşlar, görselde göründüğü üzere Turknet'e giriş yapabiliyorum fakat sadece bu kısma.Arayüzüne girmem için bana hesap güvenliğinizi artırmak için şifrenizi yenileyin diyor fakat eski şifrem ile aynı harf rakan bile kullanmadığım halde "Eski şifre ile yeni şifre aynı olamaz" diyor.Perşembe ve...
  17. Faveouls

Türk Telekom Artık Erişim Ücreti Dahil Paketler Sunuyor.

Merak ettiğim Neco niye arkada olan arkadaşa bir şey fırlatıyor?Sebebi var mı yoksa sinirden mi?
  18. Faveouls

Düşük ping sunuyorlar sanırım.
  19. Faveouls

Örneğin demişsiniz ama, sormak istedim.100Mbps download internet 160TL mi TT'da.
Top Bottom