Arama sonuçları: *

1. Feignclound

Öneri 🚨Turkcell 1000 mbps'ye kadar hız hediye!🚨

Konu dışı olarak Superonline a geçilir mi arkadaşlar ? 12 ay mağazaya özel 100mbps %25 indirimle veriyorlar. 375₺ ye geliyor , sadece bu 100mbps değil tüm paketlerde geçerli.
  2. Feignclound

Milleniocom Nasıldır

24 ay yapıyorlar mı taahhüt
  3. Feignclound

Milleniocom Nasıldır

12 ay taahhütlü yaptırın arkadaşlar. Ben o şekilde kullanıyorum. Fiyat avantajı da var , gelen zamlardan da etkilenmiyorsunuz hem. Şuanda 209,90 ödüyorum. Önceden yaptırdığım için.
  4. Feignclound

Öneri Uygun fiyatlı internet sağlayıcı önerisi

Bilmediğim bir firma , kullanıyor musunuz acaba ?
  5. Feignclound

Bilemedim ya. Geçmek istiyorum aslında.
  6. Feignclound

Hocam şöyle ki neden kaynaklı olduğunu bulamadım bir türlü , telefona gelen hız 30 mbps , pc de kablolu alıyorum 98-100 civarı. Artı fiberde 10 ay fatura ödeyeceğim. 2 ay bedava.
  7. Feignclound

Evet. Altyapı sorguladığımda çıkan hızı veriyor.
  8. Feignclound

Arkadaşlar merhaba , aktif olarak Millenicom VDSL kullanıyorum. Taahhütüm yarın bitecek. Uzatmak istediğimde 379,90₺ den 12 ay sözleşme öneriyorlar. Bunun dışında kampanyalı taahhütlü vs önerebileceğiniz sağlayıcı var mı ? Superonline fiber için ne düşünüyorsunuz ? 600₺ ye 500Mbps Fiber geçilir...
  9. Feignclound

Migros İnternet Çıkmış

Millenicom taahhütüm bitmek üzere acaba geçsem mi 🤣
  10. Feignclound

Migros İnternet Çıkmış

Arkadaşlar önceden var mıydı bilmiyorum. Geçiş müşterilerine özel 100 Mbps 299₺ Moneye özel. 1724931346
  11. Feignclound

Hangisine geçilir?(Netspeed,Millenicom,Turknet?)

Ara müşteri hizmetlerini uzman departmana yönlendirin beni de. Yapma ihtimalleri var yani niye yapmasınlar.
  12. Feignclound

229,90₺ olacaktı faturam , olmadan hemen yaptırdım. 229,90 dan da yine zamlanmaya kesin devam ederdi.
  13. Feignclound

Hocam , müşteri hizmetlerini aradığınızda uzman departmana aktarın diyin. Ben şuanda 209,90TL ödüyorum 12 aylık taahhütlü.
  14. Feignclound

Öneri BIMcell Şu An En F/P Operatör Olabilir

Geçilir mi ? Bana sunulan tarife.
  15. Feignclound

Millenicom kullanıyorum , sürekli fiyat artışından dolayı aradım ve 1 yıl taahhütlü yaptırdım gayet de uyguna geldi. Hizmet kalitesi aşırı iyi. Bence yani. 3-4 senedir de ufak tefek sorunlar kesintiler oldu ama verilen süre zarfları içerisinde çözülmüştü.
  16. Feignclound

Öneri BIMcell Şu An En F/P Operatör Olabilir

Var mı güzel tarife arkadaşlar herhangi bir operatör ya. Taahhütüm bitecek , şuan 25 GB 1000 Dk 1000Sms 106₺ TT kullanıyorum. Ocağın 4 ünde bitiyor.
  17. Feignclound

Türk Telekom Mobil Taahhüt Bitince Ne Oluyor?

Benimde 09.01.2024 de bitiyor taahhütüm. Bende beklemedeyim şuanda. Bana 45GB internet 2000Dk 250 sms i 320₺ ye veriyor şuan. Ama almadım bekliyorum hala.
  18. Feignclound

TurkNet 300 Lira Olmuş?

Ben Millenicom kullanıyordum , 189₺ ödediğim fatura 300 olucak eylül ayından itibaren. Aradım müşteri hizmetlerini taahhüt yaptım şimdi. 12 ay 209,90₺ den devam.
  19. Feignclound

TurkNet 300 Lira Olmuş?

Bende araştıyorum vallahi. Bulabilirsem paylaşırım.
  20. Feignclound

Türknet'e ZAM GELDİ.

Güzelmiş , teşekkürler değerlendireceğim.
Top Bottom