Arama sonuçları: *

1. Ferocious

İnternet servis sağlayıcı karşılaştırması

comnet tt altyapısı kullanır hocam bir de fiber altyapım yok o yüzden superonline vdsl i pahalı baya diyodum 1674338323 bazen dediğiniz ne kadar sık hocam bi de 95 değil miydi +10tl ne oluyor
  2. Ferocious

superonline a nasıl 150tl ödeyip böyle bir paket kullanıyorsunuz aklım almıyor hocam
  3. Ferocious

gigafiber 230 tt altyapısı 250 olacak önümüzdeki ay 1674332875 hocam comnetin de taahhütsüz paketi 140 tl o yüzden 20tl daha verir netspeed kullanırım diye düşünüyordum ama eğer gıbır sorunlu değilse 110 a baya iyi hizmet 1674332907 64mbps destekliyor vdsl altyapım hocam bu durumda sana göre...
  4. Ferocious

hocam ben hepsini değerlendirdim bunlar arasında kaldım poyrazneti kullanan duyan vesaire varsa iyiyse ona geçerim onun dışında gıbır çok iyi f/p olarak millenicom belasına hiç bulaşmayın hocam bi de comnet demişsiniz taahhüt vermezseniz o da pahalı
  5. Ferocious

Türknet'in malum zammından sonra başka bir sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum seçeneklerim aşağıda 1- GıbırNet 110tl bir arkadaşım kullanıyor ve memnun olduğunu söyledi nadiren bakım için kesintiler dışında sorun yaşamamış o da 4-5 ayda bir diyordu 2- Netspeed 160tl gıbırnete göre müşteri baya...
  6. Ferocious

Yardım 👉Hangi ISS i secmeliyim

taahhüt yok olayı biraz garip benim tahminim ya hepsini önden ödüyosundur indirim için ya da bi kısmını
  7. Ferocious

tamam comnet ve millenicomda var kankam netspeed i bilmiyorum bi sanırım orada yok
  8. Ferocious

comnet, netspeed ve millenicom a bir göz at derim istediğini seç
  9. Ferocious

Turknet tarife değişimi

çok büyük ihtimal olmayacaktır değişim talebi gönderdiğinde onaylandığında modem resliyorsun bitiyor
  10. Ferocious

Turknet tarife değişimi

Mevcut paketin 75 mi 100 mü görünüyor kanka 75se (ki büyük ihtimalle öyledir) ve 100 geçemiyorsan bi destek kaydı oluştur. Bence 75'ten çok yukarı olmadığı için gözükmüyordur ama yardımcı olabilirler muhtemelen o konuda.
  11. Ferocious

Turknet tarife değişimi

dediğim gibi kankam o konuda bu kadar bilgim yok
  12. Ferocious

Turknet tarife değişimi

bilmiyorum o zaman hocam geçmiş olsun
  13. Ferocious

Turknet tarife değişimi

müşteri hizmetleriyle sen bi geç iletişimini sorunu onlara anlat bir çözüm bulacaklardır
  14. Ferocious

Turknet tarife değişimi

wifida durum ne
  15. Ferocious

Yardım Millenicom 180 TL olmuş yeni ISS arıyorum sizce en uygun ve mantıklısı hangisi ?

bildiğim zaten verdikleri modem 100mbps e kadar destekliyor vdsl veriyorlar zaten müşteri hizmetlerine hiç işi düşmedi arkadaşımın 2 aydır
  16. Ferocious

Turknet tarife değişimi

Kanka aşırı basit giriyorsun online işlemlere internet paketini özgür iletişim 75'ten özgür iletişim 100 e çekiyorsun. Hayırlı olsun.
  17. Ferocious

Yardım Millenicom 180 TL olmuş yeni ISS arıyorum sizce en uygun ve mantıklısı hangisi ?

kanka comnet in fiyatlarını görmedin galiba
  18. Ferocious

türknet kullanıyorum 170tl 10 tl fark var kanka :D
  19. Ferocious

bi arkadaşım geçti 2 ay önce şimdiye kadar sorun yaşamadı o yüzden önereyim dedim hem fiyaı uygun hem sorunsuz
Top Bottom