Arama sonuçları: *

1. F

Türk Telekom yerine geçebilecegim internet saglayacisi önerisi

Altyapında Kablonet varsa öneririm.
  2. F

VDSL için ISS önerisi

Piyasada adını duyduğun garip isimli firmalar veya ilk defa duyacağın firmalar olacak ama bunların çoğunun verdiği destek yetersiz. Sorun yaşadığın zaman muhattap bulmakta zorlanacaksın. Taahhüt sorun olmaz dersen Kablonet öneririm 10 yıldan fazladır kullanıcısıyım çok memnunum altyapında yoksa...
  3. F

Türknet mi Kablonet mi?

Kötü olmuş ama kablonet'in vdsl'i iyidir şu an 100 mbps vdsl kullanıyorum öncesinde 75 kullanmıştım. Tabi eşeğe binmeye alışmak sizin için zaman alacak :D
  4. F

Türknet mi Kablonet mi?

Oda da ethernet varsa süper en temizi.
  5. F

Türknet mi Kablonet mi?

Evet taahhüt olayı can sıkıcı oluyor genelde umarım sorun yaşamazsınız. Şu anda nasıl hocam odalarda çekiyor mu?
  6. F

Türknet mi Kablonet mi?

Hayırlı olsun bence mantıklı karar vermişsin kablonet kolay kolay üzmez 10 küsür senedir kullanıcısıyım yalnız ben İstanbul'un ortasındayım bana 1000 mbps fiber vermiyorlar sana iyi denk gelmiş. Yeni modemlerini bilmiyorum ama bunların verdikleri modemler genelde dandik oluyor hele o uydunet...
  7. F

İnternet 2 Diş çekiyor nasıl arttırırım

Dediğim gibi senin mesh kurman lazım ya da usta çağıracan odaya kablo çekecek. https://www.akakce.com/router/en-ucuz-tp-link-deco-m4-2-li-1200-mbps-fiyati,475233050.html
  8. F

Bilgisayarımın internet sorununu nasıl çözerim

ASUS B650M-R değil mi anakartın? Benimle aynı anakarta sahipsin bir kere kablosuz ağ istiyorsan bunu alman lazım ama hız kazandırmaz. Repeater filan alma bir işe yaramıyor. Ya modemini router'a bağlayacaksın sinyal kaliten artar ya da tp link deco alacaksın birisini modeme bağlayacaksın diğerine...
  9. F

Senin anakartta wifi var mıydı? Bunu anakarta takıyorsun pc'ye wifi ve bluetooth özelliği geliyor.
  10. F

Bana yazmamakla ayıp ettin :D Ben şundan aldım hız testi aşağıda ama yan odada router var bende. Ben 1k'ya almıştım zam gelmiş. https://www.akakce.com/kablosuz-ag-adaptoru/en-ucuz-tp-link-archer-tx55e-3000-mbps-fiyati,126551801.html
  11. F

Yeni Abonelik İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Altyapınızda varsa Kablonet öneririm. Yalnız modemleri çok dandik bir tane router alıp kullanmak lazım onun dışında yakın zamanda hiç sorun yaşamadım.
  12. F

Türk telekom aldığım hızı vermiyor?

Önce modem ayarlarını değiştirin sonra ethernet ve kablosuz olarak hız testleri yapın. Bu arada ben de kablonet var genelde firmaların verdikleri modemler dandik oluyor iyi bir router alabilirsiniz fakat altyapınızda sorun varsa önce onu halletmeniz lazım.
Top Bottom