Arama sonuçları: *

1. F

Gigaspeed geçtim pişmanım.

Comnet kullanıcısıydim. Dünkü açıklamadan sonra dün sabah gigaspeede geçiş yaptım. Dün akşam 7 gibi arandım geçişler tamamlandı denildi. Baktım internet yok. Müşteri temsilcisini arıyorum. Aranma talebiniz oluşturuldu geri dönüş sağlayacağız diyorlar. Dün 1 defa bugün 3 defa aradım geri dönen...
  2. F

Yardım Comnet te internet hizmetimi iptal etim şimdi ne olacak?

Sizinle aynı durumdayım. Bende farklı bir operatöre geçiş yaptım. Nasıl iade edecekler bakalim
  3. F

Comnetten hangi iss ye geçmeliyim

Hocam test edemedim gece nöbetteyim. Eve gecince bakarim
  4. F

Hocam bugün öğlen başvuru yaptım geçiş tamamlandı. İlk 3 ay da 30tl indirimliydi
  5. F

Bende bulamadım hocam eğer ki bulursanız geri dönüş yapar misiniz
  6. F

Nerede yer aliyor
  7. F

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Geçiş yaptım bakalim
  8. F

Ya hocam içeride 150gunum vardı. Gigaspeed geçtim. Ücret iadesi nasıl olur acaba
  9. F

Comnet Fiber ve VDSL hizmetini kapattı ne yapıcaz?

Acaba geçiş yapsak bile parayı iade ederler mi ki ya
  10. F

AŞIRI YÜKSEK PİNGLİ REZİL COMNET

Zaten bildirim geldi
  11. F

AŞIRI YÜKSEK PİNGLİ REZİL COMNET

Hocam bende 2 yıldır comnet kullanıcısıyım dediğiniz gibi dün ve bugün ping sorunu oluyor
  12. F

Yardım Taahhütüm az Kaldı Hangi İnternet Sağlayıcıya Geçmeliyim?

Comnet e bakabilirsiniz 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum
  13. F

Yardım Yeni Internet sağlayıcı onerisi

Comnet bakabilirsiniz müşteri destekleri iyi fiyat uygun. 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
  14. F

300TL Altı internet var mı?

Ben TT geçiş yaptım. Bu sebeple ilk ay aktivasyon kurulum Hiç bir şey ödemedim. Ancak Modem falan benimdi. Onun dışında şuan gördüğünüz fiyatlar dışında ekstra hiç bir şey odemiyorum.
  15. F

300TL Altı internet var mı?

Com net önerebilirim. 1.5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Müşteri hizmetleri de iyi
  16. F

Öneri Netspeed yerine önereceğiniz firma var mı? 1000 mbps altyapı var.

Comnet bakabilirsiniz. 1.5 yıldır kullanıyorum bir sıkıntı olmadı. Teknik destek iyi
  17. F

en f/p sorun çıkarmayacak internet şirketi

Yıllık ücreti bu 1710766969 Tahattut yok. İstersen 1 ay deneyebilirsin. Bu link ile 30 gün de ücretsiz ek veriyor Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor. https://www.comnet.com.tr/r/CMT644KRM
  18. F

en f/p sorun çıkarmayacak internet şirketi

1.5 yıldır comnet kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı. Çok nadir 2 ayda 1 gün falan internet gidiyor. O da türk telekom kaynaklı oluyor. Müşteri hizmetleri de çok ilgili taleplere anında geri dönüş sağlıyor 1710763297 Ücretler
  19. F

Comnet Aylik 299₺ Yıllık 219₺ Oldu!

TıklaNET'e baktıniz mi acaba
Top Bottom