Arama sonuçları: *

1. Fransali

Yardım Komşunun altyapısını çekmek

Çok daha uzaktan çekildiği oluyor ,yerel şubelere sorsanız daha iyi verim alabilirsiniz
  2. Fransali

Yardım Komşunun altyapısını çekmek

Koskoca turcell ve Türktelekom yıllardır altyapı yok diyor bize ,komşular da fiber ve vdsl var .En son turktelekom yoldaki direkten camın içine kablo çekerek uyduruk bir çözüm buldu . Çok şükür şimdi bölgesel bir firma gigabite fiber getirdide kurtulcaz gibi. Vdsl yeter derseniz direkten...
  3. Fransali

100mbps internet 2 aileye yetermi

yükleme yoksa yeter, ama tavsiyem modem den kullandığın cihaza öncelik vermen. Mesela 100 mbps internetin 30 mbps ini pc ine ayırabiiliyon.
  4. Fransali

Yardım Turkcell GNÇ paketinden nasıl yararlanılır?

Vodafone pişmanlık ama çok fiyat farkı var . Kararsızım
  5. Fransali

Yardım Turkcell GNÇ paketinden nasıl yararlanılır?

Hangi paketi düşünüyorsunuz ? Faturasıza bende geçmeyi düşünüyorum. 26 yaş altı olman lazım
  6. Fransali

24 mbps'den 75e yükseltme

Geçin hocam 75-100 ne varsa ,çekilmez bu dert
  7. Fransali

Valla hocam çok iyi anlıyom sizzi ,7 yıl 16 mbps internet kullandım. 3 Gün pc açık bırakıp gta indiriyordum WSEDRFGTBHYNJUKLÖDRFGTHY
  8. Fransali

Tek başına kullanınca sorun olmaz ,ama evdekiler bağlanınca 24 her türlü yetersiz gelir
  9. Fransali

Faydası olur . Ama ethernet kullanın daha iyi olur. Wi Fİ her türlü ping yaşatabilir modem iyi değilse
  10. Fransali

https://ping.canbeuseful.com/en bu testi yapar mısınız ? biraz bekleyip ss atın
  11. Fransali

Daha iyi olur tabi ki
  12. Fransali

Genelde doğru olmuyor ,ben yapınca direkt hiç bir yapı gözükmüyor. 24 den 75 e geçtim bende. Büyük fark oluyor. Ping için değil sadece genel olarak çok faydası oluyor. Ping için olmasa bile geçmeye bak sen.
  13. Fransali

O zaman interneteniz yetersiz ,Wi Fi kullanıyorsanız o yüzden bir zayıflık olabilirdi
  14. Fransali

evet
  15. Fransali

bir şey indirirken tabi çıkar. 75 e geçtikten sonra bir şey indirirseniz yine çıkabılır . Eğer modem kaynaklı değilse hız yetersiz geliyordur. Bence ethernet ile deneyin önce. Sorun yoksa hızınız yeterlidir.
  16. Fransali

Eğer sadece sen kullanırken ping çıkıyorsa, arkada başka bir şey açık değilse birde. Ona rağmen çıkıyorsa. Modemin sinyalı zayıflamış olabilir. Önce Ethernet kablosu ile biraz dene. Ping çıkmıyorsa . Modem kaynaklıdır.
  17. Fransali

Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

Valla 8 yıl 16-24 mbps İnternet ile boğuştum . Tam uniye gideceğim vakit bütün ilçeye 1 Gbps çekti yerli firma. Adamlar 300 tl 1k 160 TL ye 100mbps veriyor mükemmel.
  18. Fransali

1Gbit mi 500Mpbs mi?

70 mbps bizdeki .Yani belli biryere kadar var. Sonuçta herkese 70 veremiyor
  19. Fransali

1Gbit mi 500Mpbs mi?

Tek kişi düşünmeyin bence. Gün gelir misafir gelir fazla yüklenme olur. Lazım olur. Bizim evde 5 kişi 7-8 cihaz var . 5 telefon 2 tablet 2 IPTV 1 PC ve genelde videolar oyunlar oynanıyor. Anlayacağınız İnternet can çekişiyor bizim. Alın bence 50 tl çok değil.
Top Bottom