Arama sonuçları: *

1. Furkan11ceyhan

Yardım Turkcell GNÇ paketinden nasıl yararlanılır?

Hiç yok müşteri hizmetlerinj ara yeter
  2. Furkan11ceyhan

Yardım Turkcell GNÇ paketinden nasıl yararlanılır?

Müşteri hizmetlerini arayıp oradan geçişi yap hattı kullanacak kişinin kendin olduğunu ama babanın üzerine olduğunu söyle TTdeyken bu şekilde yapabileceklerini söylemişlerdi
  3. Furkan11ceyhan

türknetten çıkacağım ne önerirsiniz

Türknetten çıkacağız bu son zamla beraber yüksek bi ücret oldu millenicom mu seçmeliyim yoksa netspeed mi arada kaldım ne önerirsiniz
  4. Furkan11ceyhan

Hangi İnternet Sağlayıcısını Tercih Etmeliyim

Öyle bir sorun olursa max 1-2 gün bekle sonra aboneliği sonlandıracağnızı söyleyin yoksa ***** yerine koyuyorlar insanı
  5. Furkan11ceyhan

Hangi İnternet Sağlayıcısını Tercih Etmeliyim

Kodumla gel diye övmeyeceğim türknet kullanıyorum 3-4 aydır ilk 1 ay sürekli kopuyordu sonra aradım bi kaç gün sonra düzelttiklerni söylediler ama hala kopuyordu sadece sayısı azaldı sonra tekrar aynı şey oldu ve en son kökten koptu 1 hafta kadar da internetsiz kaldık her yazdığımızda telekom...
  6. Furkan11ceyhan

Turknete geçtim ama kablolu ve wifi arasknda büyük bir fark var

Peki teşekkürler bilgi için
  7. Furkan11ceyhan

Zaten toplamda vermesi gereken 70-80 2.4ghz bir modem ama ilk başta 40-50 gördü ardından 30a düştü
  8. Furkan11ceyhan

Bağlanırken bağlantı yapması gereken ekip zaten yapmamıştı eve kurmak için gelen çalışan halletti onu dsl kablosunu bağladı internet geldi ama kopmalar oldu sürekli ardından hız testi yaptım kablosuzda 33 Dow 7-8 arası up aliyorum kablolu da ise 70-80 arası kablosuzdaki bu düşüş neden oluyor...
  9. Furkan11ceyhan

Mileni mi Türknet mi

türknetten baktığımda vdsl altyapısında 100mbps destekledği yazıyor milenide de aynı şekilde fiber paket olarak geçiyor orda fark olur mu
  10. Furkan11ceyhan

Mileni mi Türknet mi

şu an superonline fiber kullanıyoruz şu ana kadar alt yapı kaynaklı sorun görmedim
  11. Furkan11ceyhan

Mileni mi Türknet mi

1 ay sonra superonlinede süremiz doluyor sizce hangisine geçmeliyim milenide bi ara sorunlar vardı halledildi mi
  12. Furkan11ceyhan

türknet milleni veya başka tavsiyesi olan var mı

superonline alt yapısını kullandıklarını deidkleri bi paket var şu an superonlinedeym ve fiber için ayrı kablo çekildi yine aynı şey mi olacak
  13. Furkan11ceyhan

superonline alt kendi modemim var
  14. Furkan11ceyhan

Millenicom düşünüyorum 100mbpsye kadar destekliyor altyapı süreç nasıl olur
  15. Furkan11ceyhan

Milenicom interneti nasıl

geçişte konu açarm seni etiketlerm bana da uyar
  16. Furkan11ceyhan

teşekkür ederim
  17. Furkan11ceyhan

fiyattan dolayı kaçmak istiyorum aslında daha iyisini alabilmek varken neden ayrıca sürekli taahütler 1620660760 telekom fiber internet olduğunu söylüyor
  18. Furkan11ceyhan

fiber şu an öncesinde telekomdu ve yoktu böyle sıkıntılar
  19. Furkan11ceyhan

en büyük sorun fiyatı ve aldığım 95tl ve 25-5 arada kopmalar oluyor wifide fiber diye kablo çekildi eve ne mı aliyorum yine 25-5 ping aynı hız aynı her şeyde sadece pahalı
  20. Furkan11ceyhan

sol fiberdeyiz o kadar kablo döşendi dert tasa sonuç öyle aham şaham bişi yok ortada yine
Top Bottom