Arama sonuçları: *

1. FurkanBrkz

100 Mpbs İSS önerisi

Hocam geçiş yaptım. Kodunuzu kullandım. Haberiniz olsun.
  2. FurkanBrkz

100 Mpbs İSS önerisi

Teşekkür ederim
  3. FurkanBrkz

100 Mpbs İSS önerisi

Millenicomun 35 Mbps internet kullanıyorum. Yeni modem satın aldım ve İnternet hızımı güncellemek istiyorum. Hangi ISSciler iyidir? Teşekkürler.
  4. FurkanBrkz

2023 Yılı 35 Mbps ISS önerisi

Gibirnetin hizmeti nasıl iyi midir?
  5. FurkanBrkz

2023 Yılı 35 Mbps ISS önerisi

Herkese merhabalar. Su an kullandığım İnternet tarifesi Millenicom 35 Mbps taahutsuz. 159.90 TL olan faturası önceden haber verilmeden 239.90 TL çıktığını bu sabah gelen SMS le öğrendim. 35 Mbps download için başka ISS önerileriniz var mıdır? Teşekkürler.
  6. FurkanBrkz

Taahhütlü İnternet Servis Sağlayıcı Tavsiyesi

Milenide daha önce taahhütsüz olarak kullandım. Az çok ne vereceğini biliyorum. Takıldığım nokta Mileninin 12 Türk Telekomun 24 ay olması.
  7. FurkanBrkz

Taahhütlü İnternet Servis Sağlayıcı Tavsiyesi

Merhabalar. Taahütlü ISS bakıyorum. Türk Telekom ve Mİleni nin tarifelerini gördüm. 35 mbps download benim için yeterli. Mileninin fiyatı avantajlı ama süresi 12 ay, Turk telekomun ise süresi 24 ay fiyatı yüksek. Sizin tercihiniz nedir? Başka ISS önerir misiniz?? Yardımcı olursanız çok sevinirim...
  8. FurkanBrkz

Digitürk 35 mbps + Dizi/Belgeseler paketi

Cevap için teşekkür ederim. Aslında taahütlü internet bilerek istiyorum. ISSler üst üste zamlar yapıyor. Taahütlü isteme sebebim yeni zamlardan etkilenmemek. Ama digitürk hizmeti kötüyss alınmaz o zaman
  9. FurkanBrkz

Digitürk 35 mbps + Dizi/Belgeseler paketi

Merhabalar Digitürk 35 mbps internet ayrıca dizi ve belgesel paketi 119 TL 2 yıl taahütlü sunuyorlar. Digitürk internet hizmeti nasıldır? Kullanan var mıdır?
Top Bottom