Arama sonuçları: *

1. Göktürk ArdaHan

0

2. Göktürk ArdaHan

Yardım Türk Telekomdan Kurtulmak İstiyorum

35 e kadar indirdiler zaten bak 65mb 75mb paket alayım 65 e indirteyim hiç yoktan upload hızım biraz iyi olsun 8-10mb falan
  3. Göktürk ArdaHan

64mb +boş port çıktı bide birtane daha bağlatmak istediğimizde port yok demişlerdi 1739383608 100 dediler verdiler sonra kopmalar oldu 75 destekliyor dediler çektik yone oldu bu sefer 50 çektiler yine oldu 35 çektiler şimdi yine oluyor herhalde hiç internet vermeden para peşinde bu soysuzlar
  4. Göktürk ArdaHan

bana uyguna 100mb bi paket önerebilir misiniz bide alt yapımı nerden sorgulayabilirim Allah B*lalarını versin 12 ayın 10 ayından beri adam akıllı kullanamadık 2 aydırda akşama doğru internet gidiyor bf1 giriyom tam zirveye erişiyom internet gidiyor birazdan arıyacam güzel bir şekildede sövcem...
  5. Göktürk ArdaHan

Öneri Türk Telekom Cok Güzel Besteler İstiyor

Hiç denemedimde onu deniyecem bi
  6. Göktürk ArdaHan

Öneri Türk Telekom Cok Güzel Besteler İstiyor

Teknik servis internet çekiyor diyor yaw çekmiyor diyorum çekiyor diyor çekmiyor diyorum çeker modemden olur diyor lan çekmiyo çekmiyo telefon çekmeyen evde mobil veri daha iyi çekiyo diyom susuyo
  7. Göktürk ArdaHan

Yardım Anlık İnternet Kesilmesi Veya Ping Artışı

Türk telekomda var knk bendede aynı
  8. Göktürk ArdaHan

Yardım İnternet sağlayıcı öneri

Türk telekomdayım ama cidden sinir gırtlağıma kadar geldi en son heybemden bir beste yazıcam onlara mahkemelik olacağız onu istiyorlar bana 50mb falan bi sağlam internet sağlayıcısı önerebilir misiniz uyguna aldığım güne lanet olsun kanlarından cıksın o aldıpta hizmetini vermedikleri paraların...
  9. Göktürk ArdaHan

Lanet ettim türk telekomdan. İnternet sağlayıcısı tavsiyesi!

banad aynısını yaptılar 100 dediler 75 di 75 destekli dediler olmadı 50 verdiler 50 destekli dediler şimdi 35 e indiler int hayla aynı 400ms im aylardır kafayı yiyicem en son bana güzel bir beste yazdırtacaklar
  10. Göktürk ArdaHan

Yardım Türk Telekom Beni İyice Sınırlıyor

Öyle yapcam gibi zaten
  11. Göktürk ArdaHan

Hayır bide 100mb parası veya 75mb parası alıp 50-35 sunuyorlarya o canımı çok sıkıyor sinirden kafayı yiyor insan
  12. Göktürk ArdaHan

Biz 1 sene içinde sanki sede 1-2 ay interneti kullandım gibi zaten
  13. Göktürk ArdaHan

Evet direk ölçüm yapanlar aradı dedi abi siz onlara bakmayın onlar satabilmek için sallar dediler sizin alt yapınız 35 destekli dediler dedim 50 ye yuvarlayak dediler 35 e çekek sorun olmazsa 50 deneriz dediler ama 35 destekli bakır kablo dediler
  14. Göktürk ArdaHan

35 destekli bide ben sordum aga öyle bir şey var mı diye
  15. Göktürk ArdaHan

Cidden çok pahalı ya 1738531483 35mb destekli alt yapı 1738531565 35 destekliyo dediler ondan bile şüpheliyim 1000 imkansız gibi😃
  16. Göktürk ArdaHan

İlk paket aldık 100mb destekli alt yapınız dediler aldık 1 ay kullandık sonra kesintiler kopmalar çekmemeler oldu aradık alt yapınız 75 destekliymiş dediler tamam dedik 75 e indi 1-2 ay sonra yine aynı sonra 50ye indirdiler sonra yine kopmalar oldu bugün aradık altyapınız 35mb destekli 35 e...
  17. Göktürk ArdaHan

Yardım İnternette düşüş çekmeme Türk Telekom

Onu bilmiyom işte sorgulayacam int çekmiyo ekdjkdjejrjr
  18. Göktürk ArdaHan

Fiberi nasıl çektirtebilirim acaba nasıl
  19. Göktürk ArdaHan

Minelicom mu ne ondan Türk Telekom'a Geçtik bize ilk denildiki altyapınız 75mb dediler bize 75mb oaket sundukar kabul ettik evde hız testi yaptık 50mb çıktı altyapı max neyse dedik ondada 50 veremeyiz 45 verebiliriz kopukluklar olmasın dediler eyw dedik yaw tam 1 senedir çekmediğimiz sorun...
  20. Göktürk ArdaHan

Yardım Türk Telekomun Yapmış Olduğu Haysiyetsizlik

Bizede aynısını yaptılar
Top Bottom