Arama sonuçları: *

1. GryAsl

ÇÖZÜLDÜ Steam'de sorun mu var?

Hayır bende gayet düzgün çalışıyor.
  2. GryAsl

Superonline fiber internet

evet zaten fiber kabloda 16'lık paket vermezler. Biz yaklaşık 6 yıldır Turkcell Superonline Fiber kullanıyoruz (100/5). 2 yıl TV+ ile kullandık, gayet güzeldi ama pek TV izlenmediği için paketten çıkarttık, diğer 2 yıl düz paket kullandık son yaklaşık 2 yıldır ise Vodafone'dan paket alıyoruz...
  3. GryAsl

Amerika'daki internet fiyatları ve hızı

Aslında çok ilginç değil hem ABD'nin devasa yüz olçümünden dolayı altyapı yapımının zahmetli olması, bi ABDdeki her haneye fiber çektiğini düşün bir de minnacık Güney Koreye, bir de altyapıların büyük şehirlerde vs. genelde eski olmasından kaynaklanıyor.
  4. GryAsl

[Hikaye] İnternet Firmalarının Günümüze Gelişi Ve Anlık Durumu

GDO sadece bir örnek, renklendirici içeren de bir sürü gıda var pazarda ama renklendirici olmasa da yine yiyecek bulabilirim. GDO yu genel bir başlık olarak düşün. Ayrıca tek olay gıda da değil, zamanında insanlar "arabalar egzoz yayıyor gelecek nesilleri kötü etkiliyor." diye çığırtkanlık...
  5. GryAsl

Evet yansiyabilir ama sonuçta GDOlu besinler de gelecek nesillere kötü yansıyor. Yani insanlar açlıktan öldüğü, istese bile sağlıklı beslenemediği, köle gibi çalıştırıldığı, katledildiği bi dünyada açıkçası 5G den yiyeceğim radyasyon pek önemli değil. Eğer o tanıtım filmlerinde anlattıkları gibi...
  6. GryAsl

Düşündüğün kadar sert düşünmüyorum. Zira 5G sayesinde mesela dövülen şoför, dikkatsiz şoför tarzı şeyler sona erebilir ve otobüsün taşıyacağı yolcu sayısı artabilir çünkü bazı otobüsler direkt uzaktan jontrol edilebilir. Ya da yüzlerce KM ilerideki doktor bile senin ameliyatına katılabilir...
  7. GryAsl

Bilgisayar İçin Güvenilir, Kaliteli VPN Önerisi?

Operanın kendi VPN i, protonvpn
  8. GryAsl

Sizce interneti mi kaç mp yapmalıyım ?

Biz 150 TL ye 100/5 alıyoruz. Superonline fiber altyapısı üzerinden vodefone kullanıyoruz.
  9. GryAsl

İnternetimle İlgili Bilgilere Nerden Ulaşacam?

Müşteri hizmetlerini ara, anneannenin kızlık soyadını bile öğrenirsin.
  10. GryAsl

Merhabalar sizin download hızınız kaç ?

bizim 110 mbps, bence tek kişi ise minimum 24 olması lazım. Aile ise minimum 50.
  11. GryAsl

Türk Telekom upload hız artışı kalıcı mı oldu?

Dostum sana en iyi şöyle diyeyim. Vodafone'a geçmeden önce Superonline kullanıyorduk ve 100/5 paket olmasına rağmen 90/5 alıyorduk. Şimdi ise tamamen aynı Superonline fiber altyapıda Vodafone'a geçtik ve paket 100/5 olmasına rağmen normalde 110/6 gibi değerler alabiliyorduk. Şu upload...
  12. GryAsl

Türk Telekom upload hız artışı kalıcı mı oldu?

Ben Vodefone kullanıyorum, 100/5 olan paket upload dan sonra 120/20 gibi hızlara kadar çıkmaya başladı ve hala daha böyle. Şimdi bu kalıcı mı değil mi hala anlamadım var mı bilen? Ya da ne zaman bitecek?
  13. GryAsl

Türk Telekom berbat internet hızı

TT hizmetlerini ara, rezalet bir internet hızı olduğunu söyle ve hızı arttırana kadar telefonda konuş. Kısa sürecektir ama net bir çözüm
  14. GryAsl

Yardım Evime Fiber Altyapısı Nasıl Çektirebilirim ?

Ödenmiyor tabi, zaten fiber geldikten sonra fiber pakete her ay daha fazla para ödüyorsun sonuçta.
  15. GryAsl

Yardım Evime Fiber Altyapısı Nasıl Çektirebilirim ?

Dostum Fiber altyapı çekmek ile Meksika'dan ABD'ye uyuşturucu kaçırma ihtimalin eşit. İmza falan yalan yahu. Ciddi anlamda bir gelir elde etmeleri lazım ve herkesin ama herkesin ona izin vermesi lazım. Sonuçta yeri delip fiber kablo geçirecekler pek günlük bi olay değil.
  16. GryAsl

Türknet upload hızları

5-6 Upload kesin alırsın dostum.
  17. GryAsl

Türknet upload hızları

Biz bunu net olarak bilemeyiz. Apartmandan apartmana bile değişebiliyor hızlar ama evet büyük ihtimalle olur 5-6.
  18. GryAsl

Öneri TWİTCH Bitrate ayarı nasıl yapılır ?

O bitrateler çok düşük. Zevkle izlediğim bi adam 720p60fps yayın yapıyor 4500 bt de ama TV de ve aksiyon anlarında leş gibi görüntü oluyor. Bana kalırsa 720p60 FPS için 6000, 900p60fps için yine 6000 olabilir ama aksiyon oyunu vs. oynayacaksan 7000-8000 öneririm. Zaten Twitch TR den 8000 den...
Top Bottom