Arama sonuçları: *

1. Gugar61

TÜRK NET KULANAN VARMI ?

Apaşırı memnunum 1gps internet demek ne demek ya ? Yıllarca TT bizi 16 lara 24 lere uçuk fiyatlara mahkum etti. Üstelik BTK yı öne sürerek. Yaşasın Turknet!
  2. Gugar61

[ BİLGİ ]Türknet 169₺ oldu H.O

Neden bizim suçumuz ne :D
  3. Gugar61

[ BİLGİ ]Türknet 169₺ oldu H.O

Türk Telekom kadar adi bir firma daha var mı? Kendisi hem pahalı hem hizmet sıfır hemde diğer firmaları baltalamak ile meşgul.
  4. Gugar61

Yardım Türknet 1000 e 1000 Var Ama O Pakete Nasıl Geçerim?

Turknet kendi altyapısını tam anlamıyla getirdiği zaman (kutu montajı vs bittiği zaman) kendisi zaten sizi arayıp 1000 lik pakete geçirelim mi diye soruyorlar. Evet derseniz kurulum için ekip yönlendirip modem ve fiber cihazzını kuruyorlar. Eğer arayıp ulaşamadılar ise veya iletişiminiz güncel...
  5. Gugar61

Türknet hızları mı yükseltti?

Yok aksine 5 mbps eksik alıyorum. :D
  6. Gugar61

Türknet hız testim...

Turknet'teyim 72mbps download 5.5mbps upload alıyorum. Operatörle alakası yok altyapın zayıfsa hangi operatöre geçersen geç verim alamazsın. Yalnızca adresinde mevcut turk telekom altyapısı dışında kendi altyapısını sunan bir firma varsa (superonline gibi) o zaman fark eder. Hayırlı geceler
  7. Gugar61

35 mb altyapı Öneri internet

Eski Turktelekom çalışanıyım. Çalıştığım dönemlerde hep Türk Telekom kullandım. Ama işten ayrıldıktan sonra TurkNet kullanmaya başladım. Turknet tam bir F/P şirketi :) 95 TL ' ye 70mbps internet alıyorum. Türk telekomda bu mbps için en kötü ihtimalle 170-190 TL arası bir bütçe gerekir.
  8. Gugar61

Yan dairede hız daha yüksek neden ?

Turk telekom tarafında hattınıza tanımlanan paket 16mbps ADSL pakettir. Hattınız VDSL destekliyordur o yüzden desteklenen hız 50mbps görünüyordur.
  9. Gugar61

Mahallede fiber altyapısı geldi eve gelmesi için başvurmak gerekirmi biryere

Başvursanda başvuruna istinaden gelip bina içerisindeki dolaba fiber çekmezler. Planla proje ile yürür bu işler. Ama fiber geldiyse hiper (vdsl) hizmetini kullanırsın ki aralarında hiç bir fark yok
Top Bottom