Arama sonuçları: *

1. HSNCKMN

SADECE FOTOĞRAF TT Yİ ÖZETLİYOR

Altyapın Vdsl ise, modem arayüzünden hat değerlerinizi kontrol edin.
  2. HSNCKMN

TTNET DUBA YOK BİR İNTERNET YOK!

Muhtemelen hız düşüreceğim. 1700043731 75 Mbps'nin tadına bakınca, 50 Mbps biraz garip geliyor 😅 1700044030 Snr Margin ayarı sonrasında iyi gibi. Birkaç gün böyle test edeyim olmazsa paket hızını düşürürüm. 1700074502 Paket hızını düşürerek 50 Mbps'e geçiş yaptım ve kopma sorunu çözüldü...
  3. HSNCKMN

2 saattir herhangi bir kopma olmadı. Sendeki gibi 14 günde bir kopma olursa 75 Mbps pakette kalırım. Yıl başından sonra fiyatlarda büyük zam olacaktır.
  4. HSNCKMN

Türk Telekom VDSL internet altyapısını kullanıyorum. 2-3 hafta önce taahhüt yenilemesi yaparak 35 Mbps olan hızımı 75 Mbps'ye çıkardım. Ancak, bu işlemler öncesinde Türk Telekom müşteri temsilcilerinden aldığım bilgiye göre altyapı 90 Mbps'ye kadar destekliyor dedikleri için 75 Mbps paketini...
  5. HSNCKMN

DEPREM BÖLGESİ İNTERNET SORUNU

VDSL İNTERNET! Merhabalar. Hatay'da deprem bölgesinde ikamet etmekteyim ve 2 numaralı evimiz bulunmaktadır. Ancak yanında ağır hasarlı 5 katlı bir bina olduğu için, 1 numaralı evi kiralamak zorunda kaldık. Yaklaşık 3 ay önce Türk Telekom'a arıza kaydı açmıştım ve sonunda 1.5 ay önce...
  6. HSNCKMN

Fiber Altyapı Talebinde Bulunmak.

Bizim burda da ne şebeke nede Altyapı iyi değil. Resmen yasal yoldan milleti dolandırıyorlar. 😔
  7. HSNCKMN

Maalesef ki doğru. 10 Seneye ancak görürsek iyi 😑
  8. HSNCKMN

Türk Telekom ekipleri aradı: Fiber Altyapı çalışması için gerekli uygunluk yoktur. Fiber altyapı çalışması için, bir tarih belli değildir" denildi. 2021 Yılında halen ADSL altyapı kullanmak ne kadar komik. Artık ümidimi kestim. KONU KİLİT!
  9. HSNCKMN

Aynen. Sonra da, müşteriler düşük hızda internet paketi seçiyor" diye laf ediyorlar.
  10. HSNCKMN

Twitter'dan veya Instagram'dan yazınca bakıyor. 1610953999 ADSL Altyapı için yardımcı oluyordur. Fakat Fiber Altyapı için ne olacak bakalım 🙂
  11. HSNCKMN

ADSL altyapı kullanmaktayım. Fakat yağmur yağdığında veya rüzgar olduğunda internet hızında düşüşler ve ping artması oluşuyor. Bu nedenle, Türk Telekom Genel Müdür yardımcısı Yusuf Kıraç beye, durumu anlattım ve fiber altyapı talebinde bulundum. 1 gün sonra keşif ekipleri geldi fakat kesin bir...
  12. HSNCKMN

Hala ADSL'de mi kalmalı yoksa hemen VDSL'e geçmeli miyim?

Müşteri hizmetlerini arayın ve VDSL'e geçmek istediğinizi belirtin. (Altyapı destekliyorsa.)
Top Bottom